Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

Ορκωτοί λογιστές θα «βουτήξουν» στις σάουνες του Γιώργου στην Ιπποκράτους

Ορκωτοί λογιστές θα «βουτήξουν» στις σάουνες του Γιώργου στην Ιπποκράτους

Πως το χρέος τουν ΠΑΣΟΚ έφτασε μέσα σε λίγα χρόνια από τα 17 εκατομμύρια στο εξωφρενικό ποσό των 150 εκατομμυρίων ευρώ; Απαντήσεις σε αυτά τα ερωτήματα δεν αποκλείεταν να κληθούν να δώσουν ακόμη και ορκωτοί λογιστές που θα «καταδυθούν» για στοιχεία στις σάουνες που άφησε «κληρονομιά» στην Ιπποκράτους η εποχή Παπανδρέου.
Παράλληλα θα ξεκινήσει και το ξήλωµα του περίφηµου γυµναστηρίου µε τις δύο σάουνες. Στενός συνεργάτης του νέου προέδρου του ΠΑΣΟΚ, όπως δημοσιεύει το protothema.gr δήλωσε ότι  «Θα γίνει τυπικός και ουσιαστικός έλεγχος του τι παραλάβαµε».
«Οι σκιές πρέπει να φύγουν και όλα τα ερωτήµατα που έχουν τεθεί να απαντηθούν πειστικά», προσέθεσε.
Αυτός είναι ο λόγος που ο νέος πρόεδρος του κόµµατος προβληµατίστηκε πολύ για το πρόσωπο στο οποίο θα εµπιστευτεί τη θέση του γενικού διευθυντή. Οι πληροφορίες οδηγούν στο πρόσωπο του κ. Νίκου Σαλαγιάννη, ενός ανθρώπου που γνωρίζει ολόκληρο το οικοδόµηµα και δεν έχει κυβερνητικά βάρη. Κατά πάσα πιθανότητα ο νέος γενικός διευθυντής δεν θα κατέβει ξανά για βουλευτής, ενώ θέση στο κόµµα αναµένεται να πάρει και ο κ. Ευάγγελος Αργύρης, ο οποίος επίσης δεν θα είναι υποψήφιος.
Η εµπειρία του τελευταίου σε θέµατα διαφάνειας, από την αρµόδια επιτροπή της Βουλής, κρίνεται απολύτως απαραίτητη από τους επιτελείς του κ. Βενιζέλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ