Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Συνεχίζει τις εντυπωσιακές εμφανίσεις η ομάδα Tang Soo Do του Α.Σ. Λιβαδειάς


Συνεχίζει τις εντυπωσιακές εμφανίσεις η ομάδα Tang Soo Do του Α.Σ. Λιβαδειάς

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 2ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα (Ιντερνάσιοναλ) Τανγκ Σου Ντο – Μου Ντουκ Κουάν που πραγματοποιήθηκε στο 1ο Κλειστό Γυμναστήριο Γλυφάδας, την Κυριακή 4 Μαρτίου.
Την έναρξη κήρυξε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας master Αναστάσιος Μεταξάς και οι συμμετοχές των αθλητών όλων των ηλικιών και όλων των ζωνών ξεπέρασαν τις 250.
Το Πρωτάθλημα τίμησαν με την παρουσία τους μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Γλυφάδας Κωνσταντίνος Κόκκορης, ο επίτιμος Πρόεδρος του Τανγκ Σου Ντο Γιάννης Πολυχρονίου, εκπρόσωποι της ΕΛ.Ο.Τ και ο πρώην αθλητής Γιώργος Σιγάλας.
Η ομάδα του Α. Σ. Λιβαδειάς συνεχίζοντας την εκπληκτική πορεία της συμμετείχε με 50 αθλητές που για μια ακόμα φορά απέδειξαν το υψηλό επίπεδο του Συλλόγου και εκτός από τα μετάλλια εισέπραξαν και το θερμό χειροκρότημα των παρευρισκομένων.
Οι αγώνες διεξήχθησαν σε 4 τεραίν (2 φόρμες και 2 σπάρινγκ) με ταυτόχρονη παρουσία ιατρικής ομάδας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.
Οι εκατοντάδες φίλοι του αθλήματος που κατέκλισαν τις κερκίδες του κλειστού της Γλυφάδας παρακολούθησαν ένα εκπληκτικό θέαμα με λακτίσματα, δυναμικά μπλοκαρίσματα, επιθετικές και αμυντικές κινήσεις σε μοναδικούς συνδυασμούς που παρουσίασαν οι αγωνιζόμενοι αθλητές της κορεάτικης πολεμικής τέχνης.
Παράλληλα γνωρίσαν από κοντά την πειθαρχία, την αυτογνωσία, το αίσθημα ασφάλειας και σιγουριάς που προσφέρει το Tang Soo Do.
Η Ελληνική Ομοσπονδία ευχαρίστησε θερμά όλες τις σχολές, τους δασκάλους και τους μαθητές που συμμετείχαν καθώς και τους γονείς και φιλάθλους για την υπομονή και την στήριξή τους.
Τις ευχαριστίες του εξέφρασε και ο εκπρόσωπος του Α.Σ. Λιβαδειάς Νίκος Μπιακής ο οποίος ήδη προετοιμάζει τους αθλητές του για την επόμενη διοργάνωση.


tabloid.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ