Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Στον Βέρτη το γλέντησε ο Λεβαδειακός

Γλέντι με τον Βέρτη στον Λεβαδειακό
Οι παίκτες του Λεβαδειακού είχαν πολλούς λόγους να πανηγυρίζουν μετά τη χθεσινή νίκη τους. Μάλιστα, κανόνισαν να γιορτάσουν τη φετινή τους εξαιρετική πορεία στο πρωτάθλημα στα μπουζούκια και μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ αναχώρησαν για την Αθήνα για να γλεντήσουν στο μαγαζί όπου τραγουδά ο Νίκος Βέρτης. Γιορτινή ατμόσφαιρα στη Λιβαδειά
Η μαθηματική εξασφάλιση της παραμονής του Λεβαδειακού στη Super League από την περασμένη αγωνιστική είχε ως συνέπεια να στηθεί μια μίνι γιορτή χθες στο γήπεδο της Λιβαδειάς με πολλά μπαλόνια, ενώ έγιναν κι απονομές. Στο εορταστικό κλίμα και ο Γιάννης Κομπότης, παρά την αλλεργία που τον ταλαιπωρεί, με συνέπεια να φτερνίζεται διαρκώς!
Πάντως εκτός από τους παίκτες και τον Γιώργο Παράσχο συγχαρητήρια για τον «άθλο» της παραμονής αξίζουν και στον διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος Γιώργο Κασναφέρη (φωτό) που ήταν ο «πατερούλης» της ομάδας, τον βοηθό του Παράσχου Παναγιώτη Γκουτσίδη, τον γυμναστή τερματοφυλάκων Κώστα Τόσκα, τον γυμναστή Λουκά Λούλο, τον Λάμπρο Μπαλόκα, τον τεχνικό διευθυντή Δημήτρη Φαράντο και όλοι όσοι στήριξαν από την αρχή αυτή τη δύσκολη προσπάθεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ