Παρασκευή 13 Απριλίου 2012

Το ψηφοδέλτιο της ΔΗΜΑΡ στη Βοιωτία


Το ψηφοδέλτιο της ΔΗΜΑΡ στη Βοιωτία
Τους υποψήφιους βουλευτές της στη Βοιωτία παρουσίασε σήμερα η Δημοκρατική Αριστερά.
Όπως τόνισε το μέλος της Ν.Ε. της ΔΗΜΑΡ Ευάγγελος Γρυπάρης πρόκειται για άτομα  καταξιωμένα στην τοπική κοινωνία που έχουν την δυνατότητα την επόμενη μέρα των εκλογών να μεταφέρουν στο κοινοβούλιο εφόσον ο Ελληνικός λαός δώσει την δυνατότατα τις προτάσεις του κόμματος για το ξεπέρασμα της κρίσης και για μια διαφορετική πορεία της χώρας.
Οι υποψήφιοι κατά αλφαβητική σειρά είναι οι εξής: Δεβετζή – Γρυπάρη Καλλιόπη κτηνίατρος από Θήβα, Καμούτσης Αναστάσιος γιατρός πρώην στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και νομαρχιακός σύμβουλος από την Ελλοπία που δραστηριοποιείται στην ευρύτερη περιοχή της Αλιάρτου, Καρακικές Σεραφείμ οδοντίατρος από την Λιβαδειά, Μεργούπης Δημήτρης δικηγόρος από Λιβαδειά, Μπελιάς Ευάγγελος επιχειρηματίας από Σχηματάρι και Πολύμερου Ευγενία μαθηματικός από Λιβαδειά.
«Η Δημοκρατική Αριστερά έχει αισιοδοξία και εμπιστοσύνη στην κρίση του Ελληνικού λαού στον όποιο απευθυνόμαστε με αίσθημα ευθύνης χωρίς λαϊκίστικες κορώνες και αντιπολιτευτικές κραυγές. Έχουμε πλήρες πρόγραμμα εξουσία το οποίο τίθεται υπόψη της κοινωνίας με συγκεκριμένες προτάσεις για το ξεπέρασμα της κρίσης και τον σταδιακό απεγκλωβισμό από τα μέτρα του μνημονίου. Ζητάμε από τους πολίτες να ενδυναμώσουν τη ΔΗΜΑΡ ώστε μετά της εκλογές να αποτελέσει τον καταλυτικό παράγοντα για τις εξελίξεις», τόνισε ο κ. Γρυπάρης.
Είναι μοναδική ευκαιρία να καταδικάσει ο Ελληνικός λαός τα κόμματα που διαχειρίστηκαν την εξουσία και οδήγησαν τη χώρα στην καταστροφή και να δώσει παράλληλα δύναμη στη ΔΗΜΑΡ που με την υπεύθυνη στάση της αποτελεί την μοναδική σοβαρή εναλλακτική λύση», σημειώνουν οι υποψήφιοι βουλευτές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ