Τρίτη 3 Απριλίου 2012

Εκδήλωση από τον Μορφωτικό Σύλλογο Λιβαδειάς για Παιδικό Βιβλίο



Εκδήλωση από τον Μορφωτικό Σύλλογο Λιβαδειάς για Παιδικό ΒιβλίοΣτα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Παιδικού Βιβλίου, που έχει καθιερωθεί να γιορτάζεται στις δύο (2) Απριλίου κάθε χρόνο, ο Μορφωτικός Σύλλογος Λιβαδειάς πραγματοποίησε εκδήλωση σε συνεργασία με το 2ο Δημοτικό Σχολείο Λιβαδειάς.
Το πρόγραμμα της εκδήλωσης παρουσίασαν στην κατάμεστη από μαθητές αίθουσα του Συλλόγου, ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Γιώργος Κωσταγιάννης και η Διευθύντρια του Σχολείου η κ. Ελένη Παπανικολάου.
Μίλησε για το παιδικό βιβλίο και την σημαντική προσφορά του στη διδαχή του παιδιού η εξαίρετη φιλόλογος καθηγήτρια κ. Άννα Νικολάου.
Διαβάστηκαν παιδικά ποιήματα διδακτικού περιερχομένου από τον Ορχομένιο ηθοποιό Αλέξανδρο Βούτσα.
Η όλη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε μια ατμόσφαιρα με ιδιαίτερη έμφαση στην προσέγγιση των μαθητών με το παιδικό βιβλίο και στην πρωτοβουλία διδασκόντων και διδασκομένων, με παιδιά με προβληματισμούς, υπάκουα, αλλά και με διάθεση για συμμετοχή και δράση στα Ελληνικά γράμματα.
Ακούστηκαν μηνύματα που αφυπνίζουν και καλλιεργούν τη συνείδηση του παιδιού πάνω στα σύγχρονα ζητήματα όπως αλληλεγγύη, φιλία, αγάπη, δικαιοσύνη, συνεργασία, αλήθεια, ελευθερία, ειρήνη.
 .tabloid.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ