Τρίτη 3 Απριλίου 2012

Αυτή είναι η φωτογραφία που σκανδάλισε τον Μητροπολίτη Αμβρόσιο

Αυτή είναι η φωτογραφία που σκανδάλισε τον Μητροπολίτη Αμβρόσιο

Με ένα πύρινο κείμενο καταδικάζει ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων, Αμβρόσιος, τον τρόπο με τον οποίο παρουσιάστηκε από τα ελληνικά μέσα μαζικής ενημέρωσης ένα από τα πρώτα δημόσια ομοφυλοφιλικά φιλιά στον αμερικανικό στρατό.
Ο Μητροπολίτης εκφράζει την αγανάκτησή του για τον τρόπο με τον οποίον η Ελλάδα «εγκατέλειψε τον ελληνορθόδοξο προσανατολισμό της» και έγινε ειδωλολατρική, ταυτίζοντας την «ειδωλολατρεία» αυτήν με την λατρεία της σάρκας και των ανώμαλων σχέσεων όπως λέει και όχι με τα «ξόανα της προχριστιανικής Ελλάδας, δηλαδή τον Δία και την Αθηνά».
Ένα απόσπασμα από το κείμενό του:
«Θαυμάστε λοιπόν το ερωτικό πάθος με το οποίο ασπάζονται δύο άνδρες! Θα το ζήλευαν πολλά ζευγάρια ερωτευμένων φυσιολογικών ανθρώπων! Μπορεί τα άτομα αυτά να είναι από την Αμερική, αλλά δεν έχουμε αντίστοιχες φωτογραφίας από την Ελλάδα. Υπενθυμίζουμε όμως ότι τα αρρωστημένα αυτά άτομα πλεονάζουν σήμερα στην Ελληνική κοινωνία. Δεν έχει παρέλθει μεγάλο χρονικό διάστημα από την ημέρα που οι ομοφυλόφιλοι πραγματοποίησαν παρέλαση στο κέντρο των Αθηνών, και μάλιστα υπό την προστασία του άρχοντος της τοπικής αυτοδιοικήσεως!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ