Σάββατο 14 Απριλίου 2012

«Πράσινη» τρέλα για το φάιναλ φορ!



«Πράσινη» τρέλα για το φάιναλ φορ!Η λέξη «τρέλα» ίσως και να μην μπορεί να αποτυπώσει στο 100% την «δίψα» που έχουν οι φίλοι του Παναθηναϊκού για να βρεθούν στο φάιναλ φορ της Κωνσταντινούπολης!

Μετά το πλεονέκτημα της έδρας στα πλέι οφ απέναντι στην Μακάμπι, πολλοί οπαδοί της ομάδας έσπευσαν να κλείσουν θέσεις σε ξενοδοχεία της Πόλης, όπως επίσης και αεροπορικά εισιτήρια προκειμένου να βρεθούν στο μεγάλο ραντεβού του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Μοναδική… λεπτομέρεια; Τα λιγοστά εισιτήρια!
Όπως είναι γνωστό ο Παναθηναϊκός δικαιούται 1.000 εισιτήρια (σ.σ. όσα και οι υπόλοιπες τρεις ομάδες), αριθμός που δεν μπορεί να καλύψει τις ανάγκες των Πρωταθλητών Ευρώπης. Η ζήτηση είναι τεράστια και γι’ αυτόν τον λόγο οι «πράσινοι» προσπαθούν να πάρουν περισσότερα «κομμάτια» προκειμένου να τα μοιράσει στους οπαδούς της ομάδας.
Στην σύσκεψη που θα γίνει την επόμενη εβδομάδα στην Κωνσταντινούπολη αναμένεται να «ξεκαθαρίσει» και το όλο ζήτημα. Οι τέσσερις ομάδες θα καθίσουν στο ίδιο τραπέζι και ένα από τα θέματα που θα συζητήσουν (σ.σ. για την ακρίβεια το σημαντικότερο) θα είναι ο αριθμός των εισιτηρίων. Περισσότερο οι «αιώνιοι» και λιγότερο Μπαρτσελόνα, ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα πιέσουν για περισσότερα «μαγικά χαρτάκια» κάτι που θα φανεί τις επόμενες ημέρες.
Από εκεί και πέρα οι φίλαθλοι των ομάδων θα μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια από τις επιστροφές που θα υπάρξουν και κυρίως αυτές των οπαδών της Μακάμπι Τελ Αβίβ. Μέχρι στιγμής πάντως, οι φίλοι του Παναθηναϊκού έχουν προμηθευτεί αρκετά εισιτήρια μέσω Ιντερνετ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ