Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

H Μαρία Μενούνος μαλλιοτραβιέται για χάρη της Ελλάδας

H Μαρία Μενούνος μαλλιοτραβιέται για χάρη της Ελλάδας

Η Μαρία Μενούνος μπήκε για δεύτερη φορά στο ρινγκ του Wrestlemania. Φορώντας, για δεύτερη φορά, ένα μπλουζάκι με την ελληνική σημαία. Υπάρχει στα αλήθεια κάποιος που να το θεωρεί αυτό εθνική προβολή; 
Το να σε προσκαλούν στο Wrestlemania, την μεγαλύτερη διοργάνωση wrestling στην Αμερική, θεωρείται ένδειξη ότι η φήμη σου ως σελέμπριτι βρίσκεται σε ανοδική πορεία.

Το να σε καλούν για δεύτερη φορά μέσα σε δυο χρόνια, όπως συνέβη στην Μαρία Μενούνος, είναι η επιβεβαίωση ότι το κορίτσι έχει γκέλα. Κυρίως στο αντρικό κοινό, που παρακολουθεί αυτή την faux αθλητική διοργάνωση.
Και η αλήθεια είναι ότι η Μαρία είχε προφανώς αγαθές προθέσεις όταν φόρεσε και πάλι μπλουζάκι (γκλίτερ αυτή την φορά) με την ελληνική σημαιά.
Αλλά ποτέ δεν κρινόμαστε για τις προθέσεις μας. Και η εικόνα της να κατατροπώνει, ως μέλος tag team μαζί με την Κέλι Κέλι, τους αντιπάλους της, δεν είναι ακριβώς και το πιο ιδεατό βιάγκρα για να μας ανέβει η εθνική περηφάνεια.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι η Μαρία Μενούνος κατάφερε τελικά να επικρατήσει των αντιπάλων της, παρότι είχε σπασμένο πλευρό λόγω της συμμετοχής της στο Dancing With the Stars.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ