Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Να δώσει συνέχεια!



Τη δεύτε Να δώσει συνέχεια! ρη σερί νίκη της  που θα τη φέρει ακόμα πιο κοντά στον στόχο για την κατάληψη της πρώτης θέσης θα επιδιώξει να πάρει η ΑΕΚ απέναντι στον Ατρόμητο (17:45 Novasports 1/aekvoice.gr) με τον Νίκο Κωστένογλου να έχει σχεδόν όλους τους παίκτες διαθέσιμους.
Στο προηγούμενο παιχνίδι με τον ΠΑΟ, η ομάδα του Νίκου Κωστένογλου έπαιζε με την πλάτη στο τοίχο καθώς με άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης θα έμενε ουσιαστικά εκτός διεκδίκησης της πρώτης θέσης των πλέι οφ. Μετά λοιπόν, το νικηφόρο 2-0 που της δίνει όπως φαίνεται πλεονέκτημα σε περίπτωση ισοβαθμίας, σε συνδυασμό με την ισοπαλία στο Περιστέρι, η Ένωση μπήκε για τα καλά στο κόλπο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ της ερχόμενης περιόδου και πλέον είναι έτοιμη για το 2x2 με αντίπαλο τον Ατρόμητο του Γιώργου Δώνη στο ΟΑΚΑ.
Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, με τους Δέλλα και Σιαλμά εκτός αποστολής, ο Κωστένογλου στην τελευταία προπόνηση της ομάδας δεν έκανε δίτερμα αφήνοντας «ρευστά» τα πράγματα ως προς τον καταρτισμό της ενδεκάδας. Ο Μανωλάς έχει κάποιες ενοχλήσεις, ο Γεωργέας είναι άγνωστο αν θα προφυλαχθεί ενώ ο Βάργκας αυτή τη φορά δηλώνει έτοιμος και πιθανόν να βρεθεί στο αρχικό σχήμα. Έτσι, με τα έως τώρα δεδομένα υπάρχουν πολλά ερωτηματικά όσον αφορά τη θέση του δεξιού μπακ(Κοντοές ή Γεωργέας), των στόπερ(Μανώλας-Μπουγαϊδης-Κοντοές) και των μέσων(Μάκος-Βάργκας-Καφές-Φούντας-Γεωργέας). Κάνοντας όμως μια εκτίμηση, ο Καβαλιώτης τεχνικός θα παρατάξει την Ένωση ως εξής: Κωνσταντόπουλος στο τέρμα ενώ στην άμυνα από αριστερά προς τα δεξιά θα βρίσκονται οι Καράμπελας, Μανωλάς, Κοντοές, Γεωργέας. Στο κέντρο θα παίξουν κατά τα φαινόμενα οι Μάκος-Βάργκας-Καφές με τον Κολομβιανό να επιστρέφει στο αρχικό σχήμα. Τέλος, στην τριάδα της επίθεσης θα αγωνιστούν οι Λεονάρντο-Κλωναρίδη με μοναδικό προωθημένο τον Νίκο Λυμπερόπουλο.
Δημήτρης Σκαρτσιούνης
aekvoice.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ