Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

Κρατούσαν φυλακισμένη ανήλικη στο σπίτι τους για να την εκδίδουν σε φίλους

Κρατούσαν φυλακισμένη ανήλικη στο σπίτι τους για να την εκδίδουν σε φίλους

Η αστυνομία ελευθέρωσε μια νεαρή Γερμανίδα την οποία κακοποιούσε επί οκτώ χρόνια ένα ζευγάρι που την είχε φυλακισμένη σε ιδιαίτερα «απάνθρωπες» συνθήκες, πιθανότατα εν γνώσει της μητέρας της.
Γείτονας που δεν άντεχε να ακούει τις φωνές της δύστυχης κοπέλας κάλεσε τους αστυνομικούς οι οποίοι έκαναν έφοδο κι έμειναν έκπληκτοι από το θέαμα που αντίκρισαν στο σπίτι του Μιλένκο και της Σλαβόικα Μαρινκόβιτς, στο χωριό Καραβλάσι της Τούζλα στη σερβική επαρχία.
Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το FTV βρέθηκε φυλακισμένη μια κοπέλα 19 ετών η οποία σύμφωνα με τις μαρτυρίες των γειτόνων θα πρέπει να την είχαν κλειδωμένη στο σπίτι από τα 11 της χρόνια
Ο 52χρονος άντρας και η 45χρονη σύζυγός του «κρατούσαν την κοπέλα κλειδωμένη από το 2004 και δεν της επέτρεπαν να έχει επικοινωνία με άλλους ανθρώπους, ούτε να πηγαίνει στο σχολείο. Την υπέβαλαν σε απάνθρωπη μεταχείριση και την βασάνιζαν», δήλωσε ο Αντμίρ Αρναούτοβιτς, εκπρόσωπος της αστυνομίας στο FTV ενώ κάτοικοι του διπλανού χωριού, Γκογτσίν δήλωσαν στην τοπική εφημερίδα Ντνέβνι Αβάζ ότι είχαν ακούσει «τις φωνές και τα κλάματα» της κοπέλας, από τα οποία είχαν συμπεράνει ότι οι Μαρινκόβιτς την ανάγκαζαν να ικανοποιεί τις σεξουαλικές ορέξεις «των φίλων της οικογένειας που επισκέπτονταν το σπίτι».
Η ταυτότητα του θύματος -το οποίο έχει ήδη μεταφερθεί σε ασφαλές μέρος όπου παρέχεται ψυχολογική υποστήριξη- δεν έχει αποκαλυφθεί αλλά οι πληροφορίες λένε πως έπεσε στα νύχια των βασανιστών της όταν η Γερμανίδα μητέρα της επισκέφτηκε την περιοχή προκειμένου να κάνει λευκό γάμο με τον Μιλένκο Μαρινκόβιτς, ώστε εκείνος να λάβει άδεια παραμονής στη Γερμανία!
Η μητέρα της κοπέλας ήταν στην Τούζλα όταν η αστυνομία έκανε την έφοδο και ανακρίνεται από τις αρχές προκειμένου να διαπιστωθεί ο ρόλος της στα βασανιστήρια και την σεξουαλική κακοποίηση της κόρης της,
Ο γείτονας που κάλεσε την αστυνομία κατέθεσε ότι τόσο ο ίδιος όσο κι άλλοι γείτονες είχαν δει τον Μαρινκόβιτς να δένει την κοπέλα σε ένα κάρο και να την αναγκάζει να το τραβά την ώρα που εκείνος και οι φίλοι του επέβαιναν σε αυτό και την χτυπούσαν. Η κοπέλα υπάκουε επειδή της είχαν υποσχεθεί πως αμέσως μετά τα βασανιστήρια θα της έδιναν να φάει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ