Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

Ένα «αντίο» και μία μάχη!

Ένα «αντίο» και μία μάχη!

Τα πλέι οφ οδεύουν προς το τέλος τους και η Ένωση φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ (20:00 Novasports1/aekvoice.gr) σε ένα ματς που αποτέλεσμα πέραν της νίκης απομακρύνει τους κιτρινόμαυρους από την πρώτη θέση και το Τσάμπιονς Λιγκ.
Δύο στροφές πριν το τέλος, οι Δικέφαλοι διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο ΟΑΚΑ σε ένα παιχνίδι ιδιαίτερα κρίσιμο καθώς οποιαδήποτε βαθμολογική απώλεια πιθανότατα θα απομακρύνει μια από τις δύο ομάδες από τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Ειδικότερα αυτό ισχύει για την Ένωση όπου την τελευταία αγωνιστική φιλοξενείται από τον ΠΑΟ ενώ οι Θεσσαλονικείς θα υποδέχονται ταυτόχρονα τον Ατρόμητο στη Τούμπα.
Στο αγωνιστικό μέρος, οι κιτρινόμαυροι πέραν του ότι ψάχνουν την ρεβάνς για το 1-0 της Τούμπας θέλουν να περάσουν τον Δικέφαλο του Βορρά στη βαθμολογία και ο Νίκος Κωστένογλου δεν έχει φανερώσει -όπως και στο προηγούμενο ματς στο Περιστέρι- τα σχέδιά του ενώ παράλληλα πήρε στην αποστολή -κυρίως για ψυχολογικούς λόγους- τον Δέλλα. Πάντως, ο Καβαλιώτης τεχνικός με βάση τα όσα δήλωσε προσφάτως, δεν θα προβεί σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Έτσι, λοιπόν, ο Κωνσταντόπουλος θα καθίσει κάτω από τα δοκάρια ενώ την τετράδα της άμυνας θα αποτελέσουν -από αριστερά προς δεξιά- οι Εγγλέζου, Κοντοές, Μανωλάς και Γεωργέας. Στο χώρο του κέντρου θα βρίσκονται οι γνώριμοι Μάκος-Καφές μαζί τον Βάργκας. Όσον αφορά την επιθετική τριπλέτα θα αγωνιστούν όπως όλα δείχνουν οι Λεονάρντο, Κάρλος(ο Κλωναρίδης δείχνει ακόμα να πονάει) και Λυμπερόπουλος.
Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Μιχάλης Κουκουλάκης του Συνδέσμου Ηρακλείου με βοηθούς τους Γρηγόρη Πάνου(Αιτωλοακαρνανίας) και Κωνσταντίνο Ποντίκη(Πρέβεζας) ενώ τέταρτος θα είναι ο Αλέξανδρος Αρετόπουλος(Τρικάλων).
Απο    Δημήτρης Σκαρτσιούνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ