Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

Πολλά τα προβλήματα με τις αδειοδοτήσεις

Αρκετές είναι οι ομάδες της Super League που αντιμετωπίζουν πρόβλημα με την αδειοδότηση, αφού οι φάκελοί τους παρουσιάζουν κενά... Στις περισσότερες, όμως, υπάρχει αισιοδοξία πως θα δικαιωθούν σε δεύτερο βαθμό.Μετά τους Παναθηναϊκό, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Πανιώνιο και η Κέρκυρα προστίθεται στις ομάδες, των οποίων οι φάκελοι παρουσιάζουν σημαντικά κενά.


Στον Παναθηναϊκό, οι οφειλές στους παίκτες φρενάρουν την αδειοδότηση, ενώ στην ΑΕΚ τα πράγματα είναι πιο σοβαρά, αφού δεν έχει φορολογική ενημερότητα λόγω της μη πληρωμής -για το 2011- το ποσό του 1,2 εκατομμυρίων ευρώ που είναι η δόση για την υπαγωγή στο άρθρο 44.

Μία από τα ίδια και για τον Πανιώνιο, για τον οποίο είναι ορατός ο κίνδυνος να μην μπορεί να κάνει μεταγραφές και να ανανεώσει συμβόλαια τη νέα σεζόν, αφού δεν έχει φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα.

Οσον αφορά στον ΠΑΟΚ και τον ΟΦΗ, υπάρχει αισιοδοξία πως δεν θα υπάρξει πρόβλημα, αφού ο Δικέφαλος πήγε στην εξέταση με όπλο το δάνειο των 2 εκ. ευρώ το οποίο εκταμιεύθηκε υπέρ της ΠΑΕ, ενώ στους Κρητικούς οι παίκτες των οποίων οι υποθέσεις εκκρεμούν, αποδέχονται τις προτάσεις διακανονισμού της ΠΑΕ.

Για να επιστρέψουμε στην Κέρκυρα, το θέμα είναι οι οφειλές σε ποδοσφαιριστές, ωστόσο όπως τονίζουν άνθρωποι της διοίκησης θα δικαιωθούν στο δευτεροβάθμιο όργανο.

Την Τρίτη εξετάζονται οι φάκελοι των ΠΑΕ Άρης, ΟΦΗ, Λεβαδειακός, Ξάνθη, Αστέρας Τρίπολης και ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ "καθαροί" ήταν οι φάκελοι του Ολυμπιακού και του Ατρόμητου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ