Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Θήβα!Του αφαίρεσε το ρολόι νερού λόγο προσωπικών διαφορών


Συνέβη και αυτό! στη Θήβα Βοιωτίας.


Υπάλληλος της ΔΕΥΑΘ αφαίρεσε το ρολόι ενός καταναλωτή, με το "έτσι θέλω". Όπως μάθαμε αργότερα υπήρχαν προσωπικές διαφορές μεταξύ του υπαλλήλου και του καταναλωτή και χωρις καν να εχει λήξει ο λογαριασμός του καταναλωτή του αφαιρέθηκε ο μετρητής νερού.
Με απίστευτο θράσσος ο υπάλληλος της υπηρεσίας φώναζε και έλεγε ότι αυτός κάνει κουμάντο στην υπηρεσία, και μάλιστα τόνισε ότι δεν φοβάται κανέναν, ούτε ΜΜΕ ούτε τον ίδιο τον Δήμο.
Προστασία δικτύων διανομής νερού
Αλλά τα πράγματα άλλα έδειξαν.
Ύστερα από καταγγελία του καταναλωτή σε μέλος του viotiashop ,  η ομάδα του viotiashop έκανε παρέμβαση με τον ίδιο τον καταναλωτή για την αποκατάσταση του μετρητή.
Οδήγησαν τον κύριο Χατζησταμάτη, αντιδήμαρχο Θηβών στην ΔΕΥΑΘ αφού του εξήγησαν το γεγονός και με την μεσολάβηση του κ.Στάικου, προέδρου της ΔΕΥΑΘ,  μπήκαν τα πράγματα στη θέση τους.
Οι δύο υπεύθυνοι έδωσαν εντολή για άμμεση επανασύνδεση του μετρητή και μάλιστα εννοείται χωρίς χρέωση.  Υποστηρίχτηκε από τους αρμόδιους ότι αυτό το "λάθος" έγινε από υπέρβαλο ζήλο.
Ας τα ξηλώνουμε λοιπόν ότι μας ενοχλεί στις δημόσιες υπηρεσίες από υπέρβαλο ζήλο.
Τέλος καλό λοιπόν όλα καλά για τον καταναλωτή μας, που εξαιτίας προσωπικών αντιπάθιων κόντεψε να μείνει χωρίς νερό.  Συγχαρητήρια στους υπευθύνους για την άμμεση παρέμβαση και την επίλυση του προβλήματος.
Τι άλλο θα δούν τα μάτια μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ