Σάββατο 5 Μαΐου 2012

ΣΥΡΙΖΑ- Ενωτικό Κοινωνικό Μέτωπο: «ήρθε η ώρα για αλλαγή του πολιτικού σκηνικού»



Στην κεντρική πλατεία της Λιβαδειάς πραγματοποιήθηκε η  προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ-Ενωτικό Κοινωνικό Μέτωπο, όπου παρουσιάστηκε και το ψηφοδέλτιο της Βοιωτίας.
«Φαίνεται ότι έρχεται η ώρα που τα για περίπου 40 χρόνια μεγάλα κόμματα αδυνατούν να ανταποκριθούν στις δύσκολες συνθήκες που απαιτούν λύσεις. Και η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ δεν κατάφεραν να αποτρέψουν την καταστροφή της χώρας και του λαού μας», τόνισε το στέλεχος του κόμματος Θανάσης Ζανιάς, εκφράζοντας παράλληλα την εκτίμηση ότι «η αριστερά με την βοήθεια ευρύτερων κοινωνικών στρωμάτων θα ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των καιρών και με συγκεκριμένες ρεαλιστικές προτάσεις θα δώσει τις λύσεις»
Επίσης επεσήμανε ότι τώρα «είναι η αρχή μια μεγάλης περιόδου αλλαγής στο πολιτικό σκηνικό» και ότι για να αντιμετωπιστεί η κατάσταση στη χώρα απαιτείται «η σωστή λειτουργία των θεσμών από το κοινοβούλιο μέχρι τη δικαιοσύνη και τη δημόσιο διοίκηση».
Καταλήγοντας κάλεσε το λαό να ψηφίσει με βάση τα συμφέροντά του και να στηρίξει το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ τονίζοντας: «Πιστεύουμε ότι τη λύση πρέπει να την δώσουν οι πολίτες και όχι άλλα κέντρα αποφάσεων εντός και εκτός Ελλάδας».
Οι υποψήφιοι βουλευτές  αναφέρθηκαν στους στόχους του «ΣΥΡΙΖΑ Ενωτικό Κοινωνικό Μέτωπο» και τη σημασία των εκλογών καλώντας τους πολίτες να τους εμπιστευτούν με την ψήφο τους.
 siriosfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ