Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

30.900 δημοτικοί υπάλληλοι για τις εκλογές με αποζημίωση 126 ευρώ!





Στα 126 ευρώ (φορολογήσιμα) ανέρχεται η αποζημίωση που ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο Εσωτερικών για τις 30.900 δημοτικούς υπαλλήλους που θα ασχοληθούν με τις εκλογές της 17ης Ιουνίου.


Με άλλη απόφαση γίνεται και ο καθορισμός του αριθμού των υπαλλήλων που θα απασχοληθούν, με αποζημίωση, για την προπαρασκευή και διεξαγωγή των βουλευτικών εκλογών χωρίς όμως να ορίζεται το ποσό της αποζημίωσης που θα ανακοινωθεί μεταγενέστερα.


Ειδικότερα η απόφαση που αφορά την αποζημίωση των δημοτικών υπαλλήλων αναφέρει...





«Εγκρίνουμε την καταβολή ειδικής εκλογικής αποζημίωσης για την προσφορά έκτακτης εκλογικής εργασίας, πέραν του κανονικού ωραρίου απασχόλησης των εργασίμων ημερών και κατά τις εξαιρέσιμες ημέρες (αργίες), όπως Σάββατο-Κυριακή και τις νυχτερινές ώρες, για την αντιμετώπιση των εκτάκτων αναγκών και για όλες τις προπαρασκευαστικές εργασίες, στις οποίες εμπλέκονται οι Δήμοι, κατά τη διενέργεια των βουλευτικών εκλογών της 17ης Ιουνίου 2012, καθώς και για τις εργασίες αρμοδιότητάς τους που απαιτούνται κατά την ημέρα διεξαγωγής της ψηφοφορίας, συμπεριλαμβανομένης και της μετάδοσης των εκλογικών αποτελεσμάτων στους υπαλλήλους των Δήμων που καθορίζονται στην παράγραφο 3. 2. 


Η προσφερόμενη εκλογική εργασία βεβαιώνεται από τον οικείο Δήμαρχο.



.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ