Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Λιβαδειά:35χρονος Αλβανός είχε διαπράξει 3 ληστείες


Εξιχνίασθηκαν τρεις (3) περιπτώσεις κλοπών-διαρρήξεων  σε οικίες στην Λιβαδειά Βοιωτίας
Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός 35 χρονου υπήκοου Αλβανίας για διακεκριμένες κλοπές 
Εξιχνιάσθηκαν προχθες (19-6-2012) το μεσημέρι από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, τρεις (3) κλοπές – διαρρήξεις σε οικίες, στην Λειβαδιά Βοιωτίας.
Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός 35χρονου υπηκόου Αλβανίας για διακεκριμένες κλοπές ο οποίος παρέμενε παράνομα στην χώρα μας και σε βάρος του θα εφαρμοστεί το μέτρο της Διοικητικής απέλασης.
Ειδικότερα,  προχθές το πρωί οι αστυνομικοί μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών και διακριτική παρακολούθηση διενήργησαν αιφνιδιαστική έρευνα με τη συνδρομή Εισαγγελικού Λειτουργού, στη μονοκατοικία όπου διέμενε ο 35χρονος στη Λιβαδειά.
Κατά τη διάρκεια της έρευνας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήθος γυναικείων και αντρικών χρυσαφικών-κοσμημάτων καθώς και ένα κινητό τηλέφωνο τα οποία όπως διαπιστώθηκε προέρχονταν από την διάπραξη κλοπών σε οικίες.
Σύμφωνα με τη μεθοδική και συστηματική μεθοδική του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς προέκυψε ότι ο  35χρονος, είχε διαπράξει το χρονικό διάστημα από 23/1/2012 εως 8/3/2012  τρεις κλοπές-διαρρήξεις στην πόλη της  Λειβαδιάς :
  • Κλοπή σε σπίτι την 23/1/2012, ιδιοκτησίας 75χρονου ημεδαπού όπου διέμενε με  την 70χρονης σύζυγό του κατά την οποία αφαίρεσε χρυσαφικά-κοσμήματα αξίας (15.000) ευρώ, το χρηματικό ποσό των (400) ευρώ και δύο κινητά τηλέφωνα. 
  • Κλοπή σε σπίτι την 11/2/2012, όπου διέμενε 29χρονος ημεδαπός κατά την οποία αφαίρεσε χρυσαφικά-κοσμήματα αξίας (25.000) ευρώ
  • Κλοπή σε σπίτι την 8/3/2012  σε βάρος 63χρονης ημεδαπής όπου αφαίρεσε χρυσαφικά συνολικής αξίας 10.000 ευρώ
Μέρος των κατασχεθέντων, αναγνωρίσθηκε και αποδόθηκε στους ιδιοκτήτης του ενώ τα υπόλοιπα κλοπιμαία παραμένουν προς αναγνώριση στο Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς.  
Ερευνάται η συμμετοχή του δράστη στην τέλεση και άλλων αξιόποινων πράξεων.Τις έρευνες και το προανακριτικό έργο διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς.



viotiashop

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ