Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Ν. Παπαγγελής: «λάθος μου τα ξύλινα πεζοδρόμια»


Όπισθεν ολοταχώς για τις ξύλινες διαπλατύνσεις που τοποθετήθηκαν στην αρχή της οδού Καραγιαννοπούλου, από ιδιοκτήτες καφετεριών, έκανε ο δήμαρχος Λεβαδέων
Ν. Παπαγγελής μέσω του ΣΕΙΡΙΟΥ. Όπως δήλωσε, ήταν λάθος του να εισηγηθεί την κατασκευή τους στην επιτροπή Ποιότητας Ζωής. Υποστήριξε ότι το έκανε για διευκολυνθεί η κυκλοφορία και κατόπιν υποδείξεως της τροχαίας. Τόνισε ότι οι καταστηματάρχες θα έπρεπε να προχωρήσουν στην τοποθέτηση, κατόπιν συνεννόησης με τις τεχνικές υπηρεσίες του δήμου, πράγμα το οποίο, όπως είπε, δεν έγινε, λειτούργησαν αυθαίρετα και τώρα απειλούνται με πρόστιμα, εάν μέχρι την Παρασκευή δεν τα απομακρύνουν. Σημείωσε επίσης ότι εάν το θέμα συζητηθεί στο Δ.Σ. η εισήγηση του, αυτή τη φορά, θα είναι αρνητική.
Ταυτόχρονα διέψευσε ότι υπάρχει θέμα παραίτησης του αντιδημάρχου Β. Παπαλάμπρου, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε καταθέσει την παραίτηση του από το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής , μετά το θόρυβο και τις αντιδράσεις για την τοποθέτηση των ξύλινων πεζοδρομίων.
Κριτική στην απόφαση άσκησε μέσα από το ΣΕΙΡΙΟ, ο δ.σ. της αντιπολίτευσης και μέλος της Επιτροπής Ζωής Γ. Αποστόλου, που είχε καταψηφίσει την εισήγηση του δημάρχου.
 siriosfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ