Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Τα σχέδια του Σάντος για τον αγώνα με την Γερμανία

Το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσει τον Σωτήρη Νίνη στο δεξί άκρο της επίθεσης αντί του Δημήτρη Σαλπιγγίδη και να μεταθέσει τον τελευταίο σε θέση σέντερ φορ αντί του Φάνη Γκέκα, φαίνεται πως εξετάζει ο Φερνάντο Σάντος. Στο δίτερμα της....





σημερινής προπόνησης ο Πορτογάλος προπονητής δοκίμασε κάτι διαφορετικό σε σχέση με χθες, όταν έπαιξε ο «Σάλπι» στα δεξιά και ο Γκέκας στην κορυφή της επίθεσης (με τον Γιώργο Σαμαρά σταθερά αριστερά). Μένει να φανεί αν πρόκειται για σκέψη ή για απόφαση.

Στο μεταξύ, φαίνεται να «κλειδώνει» η συμμετοχή του Γρηγόρη Μάκου στο βασικό σχήμα. Ο μέσος της ΑΕΚ θα είναι μαζί με τον Γιάννη Μανιάτη τα δύο αμυντικά χαφ, με τον Κώστα Κατσουράνη λίγο μπροστά τους. Η άμυνα θα είναι απαράλλακτη, με Σωκράτη Παπασταθόπουλο και Κυριάκο Παπαδόπουλο σαν στόπερ, αλλά και τους Βασίλη Τοροσίδη και Γιώργο Τζαβέλλα στο δεξί και αριστερό άκρο αντίστοιχα, με τον Μιχάλη Σηφάκη στο τέρμα.

Την άλλη ομάδα στην προπόνηση, που ήταν παραταγμένη σε 4-4-2, αποτελούσαν οι Χολέμπας (τιμωρημένος) και Μανιάτογλου (ο συνεργάτης του Φερνάντο Σάντος) στα άκρα της άμυνας, με τους Μαλεζά και Φωτάκη σαν στόπερ, οι Καραγκούνης και Λυμπερόπουλος ως κεντρικά χαφ με τους Φορτούνη και Φετφατζίδη στα άκρα και επιθετικό δίδυμο τους Γκέκα και Μήτρογλου.

Η προπόνηση ήταν διάρκειας 75 λεπτών. Το πρωί της Πέμπτης η αποστολή της Εθνικής θα μεταβεί αεροπορικά στο Γκντανσκ. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας θα γίνει η προπόνηση στο γήπεδο του αγώνα, ενώ θα προηγηθεί η συνέντευξη Τύπου.

Η Εθνική θα έχει στο πλευρό της κάτι παραπάνω από 4.000 φιλάθλους, αφού ελάχιστα εισιτήρια από αυτά που εξασφάλισε η ΕΠΟ έχουν μείνει αδιάθετα. Οι Γερμανοί θα είναι λίγο περισσότεροι από 15.000.

Από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνεται ότι τα εναπομείναντα εισιτήρια για τον αγώνα Γερμανία-Ελλάδα, για την τελική φάση του UEFA EURO 2012, θα διατίθενται πλέον στους Έλληνες φιλάθλους στην πόλη Γκντανσκ στο “Lechia Gdansk MOSiR stadium” από την Πέμπτη 21-6-2012 και μέχρι εξαντλήσεώς τους. Λεπτομέρειες υπάρχουν στην ιστοσελίδα της ΕΠΟ.

* Την προπόνηση της Εθνικής παρακολούθησε ο Λεωνίδας Πολέμης. Ο νεαρός εφοπλιστής, γιος του Αδαμάντιου Πολέμη (μέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός), βρίσκεται από την πρώτη μέρα του Euro 2012 στην Πολωνία και έχει παρακολουθήσει και τα τρία παιχνίδια της ελληνικής ομάδας, ενώ θα δει και τον προημιτελικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ