Σάββατο 21 Ιουλίου 2012

Η Νομαρχιακή Οργάνωση Θήβας-Χαλκίδας της ΚΝΕ διοργανώνει τουρνουά ποδοσφαίρου 5x5


                   ΜΗ ΝΑΡΚΩΝΕΙΣ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ
                           ΠΕΣ ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ!
Στα πλαίσια της πάλης ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά η Νομαρχιακή Οργάνωση Θήβας-Χαλκίδας της ΚΝΕ διοργανώνει τουρνουά ποδοσφαίρου 5x5 την Παρασκευή 27/07/2012 στο γήπεδο 5x5 στους Αγίους Θεοδώρους (πλησίον Μαρινόπουλου). Απευθυνόμαστε σε εργατικά σωματεία, αθλητικά σωματεία, πολιτιστικούς συλλόγους, μαθητικά συμβούλια, σε όποια ερασιτεχνική ομάδα θέλει να συμμετάσχει, να ενώσουμε τις φωνές μας ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά.
  
  Τα ναρκωτικά δεν είναι ούτε ελεύθερη επιλογή, ούτε δικαίωμα, όπως πάνε να τα παρουσιάσουν. Είναι επιλογή ανελεύθερη, είναι κατάλυση κάθε δικαιώματος. Είναι γνωστό πως ο εξαρτημένος άνθρωπος, από οποιοδήποτε πράγμα και πολύ περισσότερο από μία ουσία, είναι το καλύτερο θύμα, το καλύτερο πειθήνιο όργανο για την κυρίαρχη πολιτική, το καλύτερο εξάρτημα της μηχανής.

   Τα ναρκωτικά είναι ακραία μορφή αποξένωσης, περιθωριοποίησης. Αποξενώνουν το νέο από την κοινωνία, τους φίλους, την οικογένειά του. Τα ναρκωτικά δεν είναι επικίνδυνα επειδή είναι παράνομα και κινούν την περιέργεια. Είναι παράνομα επειδή ακριβώς είναι επικίνδυνα.
  Τώρα ο λαός και τα παιδιά του να πιστέψουν στη δύναμή τους, να ισχυροποιήσουν το εργατικό - λαϊκό κίνημα που θα βάλει τέλος στις θυσίες για την πλουτοκρατία. Να δυναμώσει η οργανωμένη λαϊκή αλληλεγγύη. Πλευρά αυτής της πάλης και κρίκος μπορεί και πρέπει να είναι η πάλη ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά.
  Οι νέοι πρέπει να ζουν με δικαιώματα στη δουλειά, στη μόρφωση, στην ψυχαγωγία. Να ονειρεύονται μια άλλη κοινωνία και να παλεύουν γι’ αυτήν με ψηλά το κεφάλι. Για όσους σπρώχτηκαν στα μονοπάτια των ουσιών, να υπάρχει η δυνατότητα θεραπείας και επανένταξης δημόσιας και δωρεάν, ώστε να αγωνιστούν και αυτοί μαζί με όλους για μια «ζωή ολόκληρη, όχι με δόσεις».
 Δεν είναι τυχαίο ότι την περίοδο της οικονομικής κρίσης έχουν αυξηθεί τα ναρκωτικά σε εργατογειτονιές και παιδιά λαϊκών οικογενειών. Αυτοί οι νέοι είναι η αυριανή βάρδια της εργατικής τάξης, οι αυριανοί εκμεταλλευόμενοι εργάτες. Θέλουν να τους έχουν στο χέρι και «κοιμισμένους», για να μην μπορούν να αγωνίζονται για τα δικαιώματα τους ως άνθρωποι και ως εργάτες. Είναι συγκεκριμένοι οι υπεύθυνοι και έχουν ονοματεπώνυμο. Όλοι αυτοί που εκμεταλλεύονται τον κόπο τόσων ανθρώπων που φτάνουν τοις οικογένειες μας σε οικονομικό αδιέξοδο, οι ίδιοι με δηλώσεις τους χωρίζουν τα ναρκωτικά σε «σκληρά» και «μαλακά». Οι ίδιοι λένε πώς είναι ελευθερία η χρήση ναρκωτικών.
 Η ΚΝΕ σας προτείνει να γυρίσουμε τις πλάτες σε όλους αυτούς και τους υπηρέτες τους με τα κόμματά τους (ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ-ΑΝΕΞ.ΕΛ-ΔΗΜΑΡ-ΧΑ) και να βάλουμε πλάτη για τη λαϊκή συμμαχία, τη ρήξη και την ανατροπή με αυτό το σύστημα. Να περάσουμε από τον κόσμο εκμετάλλευσης στον κόσμο της ελευθερίας. Αγώνας για λαϊκή εξουσία- λαϊκή οικονομία, για έναν κόσμο χωρίς εξάρτηση από ουσίες. Αγώνας για τον Σοσιαλισμό-Κομμουνισμό που ως στόχο θα έχει τις λαϊκές ανάγκες και όχι το κέρδος. 
Δηλώσεις συμμετοχών μέχρι 24/07/2012. 
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6976902925 Παναγιώτης.
viotiashop.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ