Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

Γυναίκα ακινητοποίησε φύλακα και απέδρασε από τις φυλακές Κορυδαλλού


Γυναίκα ακινητοποίησε φύλακα και απέδρασε από τις φυλακές Κορυδαλλού
Αναστάτωση προκλήθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού από την κινηματογραφική απόδραση μίας Σέρβας κρατουμένης η οποία ήταν προφυλακισμένη για συμμετοχή σε σπείρα διαρρηκτών κοσμηματοπωλείων.
Η απόδραση πραγματοποιήθηκε λίγο μετά τις 19:00 της Τετάρτης και σύμφωνα με τις πληροφορίες, η πρώην μπασκετμπολίστρια έβαφε έναν τοίχο στον προαύλιο χώρο της γυναικείας πτέρυγας των φυλακών.
Με την συνεργασία άλλων συνεργών της από τον εξωτερικό χώρο των φυλακών η γυναίκα κατάφερε και ακινητοποίησε μία γυναίκα σωφρονιστικό υπάλληλο και διέφυγε.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες η Σέρβα πρώην μπασκετμπολίστρια είναι κατηγορούμενη για την συμμετοχή στην σπείρα των Ροζ Πανθήρων η οποία είχε χτυπήσει πολλά κοσμηματοπωλεία σε όλη την χώρα.
Μάλιστα η ξανθά «καλλονή» φέρεται να ήταν παίκτρια του Παναθηναϊκού και του Παγκρατίου. Όλα ξεκίνησαν όταν ανέλαβε να κάνει γκράφιτι στους τοίχους των φυλακών και ένας φίλος της έξω από τις φυλακές της πήγε τα «υποτιθέμενα» χρώματα. Ωστόσο όπως όλα έδειξαν υπήρχε ένα οργανωμένο σχέδιο απόδρασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ