Κυριακή 1 Ιουλίου 2012

Πουλά την ακίνητη περιουσία του λόγω χρεών ο Μιχάλης Ασλάνης

Με χιλιάδες αναμνήσεις φορτωμένα.... Η κρίση χτύπησε και την πόρτα του Μιχάλη Ασλάνη ο οποίος έχει βγάλει στο "σφυρί" την ακίνητη περιουσία του λόγω χρεών.

Την ακίνητη περιουσία του πουλά ο Μιχάλης Ασλάνης για να αποπληρώσει τα χρέη του. Σύμφωνα με τη Real Life, ο γνωστός σχεδιαστής έχει επιστρέψει από τη Βραζιλία στην οποία βρισκόταν από τον Οκτώβριο του 2010 και πλέον το ατελιέ του βρίσκεται στην οδό Μίκωνος στην περιοχή του Ψυρρή.

Πωλητήριο έχει μπει στο υπερπολυτελέστατο σπίτι του στο Κολωνάκι στον περιφερειακό του Λυκαβηττού με τιμή πώλησης στα 650.000 ευρώ. Ωστόσο λόγω των χρεών που έχουν μπλοκάρει την ακίνητη περιουσία του σχεδιαστή, το σπίτι δεν έχει πουληθεί ακόμα. Πληροφορίες αναφέρουν πως δύο Γάλλοι έχουν ενδιαφερθεί για την απόκτησή του και προσπαθούν να βρουν ώστε να περάσει στα χέρια τους.

Πωλητήριο έχει επίσης μπει και στη βίλα του στη Μύκονο που βρίσκεται στην περιοχή Κανάλια και βλέπει Δήλο και Τήνο. Εκεί έχουν διαμείνει πολλοί επώνυμοι τόσο από το χώρο της ελληνικής showbiz όσο και από το διεθνές jet set. Επιπλέον, η βίλα τίθεται και προς ενοικίαση προς ξένους κυρίως ενδιαφερόμενους.

Τέλος, πρώην εργαζόμενοι πρόκειται να ακολουθήσουν τη δικαστική οδό για την καταβολή των δεδουλευμένων τους.

zoomblog.org

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ