Κυριακή 1 Ιουλίου 2012

Γιατί η αστυνομία ψάχνει τον Στέφανο Κοκολογιάννη πρώην παίκτη reality...

...και πως εμπλέκεται στο διπλό φονικό του Πρ. Ηλία; Γνώριμος των αστυνομικών αρχών είναι ο Στέφανος, μεγάλος νικητής με έπαθλο 200 χιλιάδες ευρώ στο Mission το reality του ANT1. Προβλήματα δημιουργούσε συνεχώς και...
στο παιχνίδι με μεγάλες εντάσεις και προστριβές με παίχτες, αλλά τελικά κατάφερε να κερδίσει το μεγάλο έπαθλο, αφού είχε την αμέριστη υποστήριξη όλου του νησιού.

Το 2007 ο Στέφανος έχασε το μόλις 10 ημερών παιδί του, ενώ κατηγόρησε την κλινική για εγκληματική αμέλεια.
Το 2009 ενεπλάκη το ονομά του στη στυγερή απαγωγή και δολοφονία του επιχειρηματία Γιάννη Κυπριωτάκη. Τότε, η αστυνομία έκανε φύλλο και φτερό το σπίτι του αλλά και των γονιών του για παράνομο οπλισμό.

Εκείνη την εποχή, είχε τεράστια προβλήματα με ένα 25χρονο μοντέλο το οποίο τον κατηγόρησε ότι την είχε μαχαιρώσει στο πόδι, για ξυλοδαρμό και απειλές, και ότι έχει στην κατοχή του βαρύ εξοπλισμό σε όπλα.

Σήμερα αναζητείται από την αστυνομία ως εμπλεκόμενος για το διπλό φονικό στον Πρ. Ηλία της Κρήτης.  Οι αστυνομικές αρχές που ερευνούν το διπλό φονικό και βρίσκονται σε κατάσταση κόκκινου συναγερμού, καθώς υπάρχει διάχυτος ο φόβος να ξεσπάσει βεντέτα, έχουν σχηματίσει δικογραφία τόσο κατά του 52χρονου δράστη και των δύο αδερφών του όσο και κατά του 17χρονου γιου του.

Τα δύο αδέρφια του, ένας εκ των οποίων είναι ο γνωστός παίκτης του reality, φέρονται μετά το διπλό φονικό που σημειώθηκε, οπλισμένοι με Καλάσνικοφ και πιστόλι να κυνήγησαν με τα αυτοκίνητά τους τον πατέρα του 34χρονου θύματος και να πυροβόλησαν αρκετές φορές εναντίον του.

Μάλιστα, το αυτοκίνητο του Γιάννη Ξυδάκη, όπως διαπιστώθηκε από τους αστυνομικούς, είναι διάτρητο από σφαίρες.


Σύμφωνα με τους κατοίκους του Προφήτη Ηλία, δεν είναι η πρώτη φορά που η οικογένεια του παίκτη προκαλεί επεισόδια στο χωριό. Ωστόσο αυτή τη φορά η κατάσταση ξέφυγε από κάθε όριο.
Όπλα, ξυλοδαρμοί, κομμένα λιόφυτα και ο φόβος κυριαρχούν εδώ και χρόνια στο χωριό.

Για τον λόγο αυτό αντιπροσωπία από το χωριό επισκέφτηκε την εισαγγελέα και τον περιφερειάρχη και κατέθεσε αίτημα απομάκρυνσης της οικογένειας του 52χρονου κρεοπώλη, για να κλείσει ο «κύκλος» του αίματος. Σε διαφορετική περίπτωση, όπως είπαν, «δεν θα μείνει ούτε μωρό κοπέλι ζωντανό».

Ας θυμηθούμε κάποιες στιγμές μέσα από το reality του Στέφανου Κακογιάννη:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ