Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

Δύο οι βασικοί ύποπτοι για την κακοποίηση της 15χρονης στην Πάρο

Δύο οι βασικοί ύποπτοι για την κακοποίηση της 15χρονης στην Πάρο
Συνεχίζονται οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό του δράστη που επιτέθηκε και κακοποίησε βάναυσα τη 15χρονη μαθήτρια στην Πάρο. Τα νέα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους οι αρχές δείχνουν δύο υπόπτους.
Αρχικά οι αστυνομικοί πήραν γενετικό υλικό έδωσε ο άντρας που φιλοξενούσε την οικογένεια στο νησί αλλά και από ακόμη έξι άτομα, εργαζόμενοι σε καταστήματα που σύχναζε η μικρή με τη μητέρα της και την αδερφή της και προσπαθούν να τα συγκρίνουν με αυτό που βρέθηκε στο σώμα και τα ρούχα της άτυχης κοπέλας.
Σύμφωνα με ανώτατες αστυνομικές πηγές δύο είναι οι βασικοί ύποπτοι στους οποίους έχει καταλήξει η ΕΛΑΣ. Πρόκειται για ντόπιους άντρες το γενετικό υλικό των οποίων έχει ήδη σταλεί στα εγκληματικά εργαστήρια της Αθήνας και αναμένονται τα αποτελέσματα της ταυτοποίησης.
Την ίδια στιγμή η Αστυνομία απηύθυνε έκκληση προς όποιον γνωρίζει κάτι να για την υπόθεση της 15χρονης να επικοινωνήσει με την τηλεφωνική γραμμή 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής. Η τηλεφωνική γραμμή λειτουργεί όλο το 24ωρο,ενώ διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ