Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

"ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΜΕ... ΑΛΛΑ..."

Click on the slide! Στο πλευρό της Ελλάδας εμφανίζεται να είναι το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, καθώς σύμφωνα με τον εκπρόσωπό του, Τζέρι Ράις, η ελληνική κυβέρνηση, εργάζεται για δίκαια και ισορροπημένα μέτρα.

Η επίσκεψη της Τρόικα στην Αθήνα την ερχόμενη εβδομάδα έχει ως στόχο να αξιολογήσει τις προσπάθειες που κάνει η χώρα μας καθώς και την πορεία του οικονομικού προγράμματος. Σύμφωνα με τον κ. Ράις, η Τρόικα θα συζητήσει για το ποια βήματα πρέπει να γίνουν στο επόμενο διάστημα καθώς και τις προοπτικές της κατάστασης που επικρατεί σήμερα.

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου, ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ είπε πως ο χρόνος παραμονής των Τροϊκανών στην Ελλάδα εξαρτάται από την πρόοδο των συζητήσεων. Στόχος της Τρόικα είναι η μείωση του Ελλείμματος, είπε ο Τζέρι Ράις, ο οποίος συμπλήρωσε πως επιθυμεί να δει διαρθρωτικά μέτρα, τόνωση της απασχόλησης αλλά και να γίνει σαφές πως εξασφαλίζεται μόνιμη ανάπτυξη για τη χώρα.

Ο Τζέρι Ράις πάντως τόνισε πως δεν γνωρίζει πότε θα είναι έτοιμη η έκθεση της Τρόικα, έτσι ώστε να δοθεί στο Ταμείο και ύστερα να δει το φως της δημοσιότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ