Κυριακή 19 Αυγούστου 2012

Ισχυροί άνεμοι και πιθανές βροχοπτώσεις «ρίχνουν» την θερμοκρασία σε όλη τη χώρα

Ισχυροί άνεμοι και πιθανές βροχοπτώσεις «ρίχνουν» την θερμοκρασία
Φθινοπωρινός ο καιρός για σήμερα Κυριακή, αφού οι ισχυροί άνεμοι, που στο Ιόνιο θα φτάσουν μέχρι και 8 μποφόρ, θα διατηρήσουν τη θερμοκρασία σε χαμηλά επίπεδα, ενώ ο καιρός, αν και αρχικά θα είναι αίθριος σε όλη τη χώρα, στη συνέχεια και από το μεσημέρι θα σημειωθούν πρόσκαιρες νεφώσεις και ίσως βροχές στα ορεινά της κεντρικής Μακεδονίας.
Στην Αττική θα είναι αίθριος και ηλιόλουστος, αλλά η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 25 ως 32 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη, ο καιρός θα είναι αρικά αίθριος, όμως απο το μεσημέρι θα σημειωθούν πρόσκαιρες νεφώσεις με πιθανότητα τοπικών βροχών στα γύρω ορεινά. ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 ως 31 βαθμούς Κελσίου.
Στη Μακεδονία και τη Θράκη, προβλέπεται αρχικά αίθριος καιρός, όμως απο το μεσημέρι θα συννεφιάσει ενώ υπάρχει πιθανότητα βροχοπτώσεων στα ορεινά της κεντρικής Μακεδονίας.  Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 ως 33 βαθμούς Κελσίου.
Στα Νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με λίγες τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές ώρες στα ορεινά, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 ως 35 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος αλλά από το μεσημέρι θα σημειωθούν πρόσκαιρες νεφώσεις με πιθανότητα βροχοπτώεων κυρίως στα ορεινά της ανατολικής Θεσσαλίας. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 ως 32 βαθμούς Κελσίου.
Στις Κυκλάδες και τη Κρήτη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός, με ισχυρούς ανέμους που θα φτάσουν απο 6 μέχρι και 8 μπορφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί 24 ως 29 βαθμούς Κελσίου στις Κυκλάδες, ενώ στην Κρήτη  θα φτάσει τους 33.
Στα Νησιά Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, ο καιρός θα είναι επίσης αίθριος και οι άνεμοι θα πνέουν ισχυροί εως και 8 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 ως 33 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ