Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012

Άρεσε μόνο στο δεύτερο ο Λεβαδειακός


Άρεσε μόνο στο δεύτερο
Ισόπαλος 2-2 με την Αγία Νάπα ήρθε ο Λεβαδειακός σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στο Ελατοχώρι. Οι Βοιωτοί δεν ικανοποίησαν με την απόδοσή τους στο πρώτο μέρος, αν και είχαν δύο δοκάρια, Βρέθηκαν να χάνουν με 2-0 από τέρματα στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου (Ριέρα) και στις αρχές της επανάληψης (Ζίνιο), αλλά η εικόνα άλλαξε άρδην στη συνέχεια.

Ο Γιώργος Παράσχος έριξε στη μάχη τα «βαριά» χαρτιά της ομάδας, Ακόστα, Ροτζέριο, Κόρμπο, Ζησόπουλο και Γεωργίου. Με τέρματα των Κόρμπου (60') και Λισγάρα (85') ισοφάρισαν, ενώ στο φινάλε έχασαν μεγάλη ευκαιρία να ολοκληρώσουν την ανατροπή με τον Βασιλείου. Ο τελευταίος αποχώρησε τραυματίας τρία λεπτά πριν την ολοκλήρωση του αγώνα, όταν δέχτηκε σκληρό μαρκάρισμα από αντίπαλο. Η κατάστασή του θα εκτιμηθεί τις επόμενες ώρες.

Με τον Λεβαδειακό επανεμφανίστηκε ο Θανάσης Μουλόπουλος, που με την επιστροφή της ομάδας στη βάση της, θα υπογράψει νέο συμβόλαιο.

Λεβαδειακός: Κασμερίδης (46’ Τσιντώτας), Νικολακάκης (46’ Κοτίτσας), Λισγάρας, Μεντί (70’ Μανωλάς), Κουτσόπουλος (46’ Γεωργίου), Ζησόπουλος (46’ Κόρμπος), Μαχαίρας (60’ Μουλόπουλος), Μπουντόπουλος (46’ Ζαννιάς), Ακόστα (46’ Μίλγεβιτς), Ζαουί (46’ Ροτζέριο), Βασιλείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ