Τρίτη 21 Αυγούστου 2012

Ο τοξοβόλος, η τριαντάρα και η Λαμία

Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι άνδρες της αντιτρομοκρατικής για τον εντοπισμό μιας 30χρονης και του "τοξοβόλου του Συντάγματος", την ώρα που ακόμη το σπίτι του 29χρονου Τάσου Θεοφίλου στη Λαμία γίνεται φύλο και φτερό.

Η γυναίκα μυστήριο
Η 30χρονη που αναζητούν οι αρχές, υπάρχει σε βίντεο και φωτογραφίες στα γραφεία της αντιτρομοκρατικής από την επιχείρηση του 2010 στην πόλη του Αγρινίου. Τότε η αναζητούμενη είχε το ρόλο της "αντί-παρακολούθησης", ενώ τόσο DNA όσο και αποτυπώματα είχαν βρεθεί στη γιάφκα της οργάνωσης «Συνομωσία Πυρήνων της Φωτιάς».
Τα ίχνη της γυναίκας έχουν χαθεί ωστόσο οι αρχές πιστεύουν ότι θα καταφέρουν να την εντοπίσουν.

Ο τοξοβόλος του Συντάγματος
Στα επεισόδια που είχαν διαδραματιστεί μπροστά από το κοινοβούλιο στο Σύνταγμα στις 23 Φεβρουαρίου του 2011 είχε συλληφθή ένας 23χρονος φοιτητής κάτοικος Χολαργού γιατί με ένα τόξο σημάδευε τους αστυνομικούς.
Τότε είχε οδηγηθεί στην ΓΑΔΑ όπου είχε υποστηρίξει ότι δεν ήθελε να τρομάξει κανένα αλλά ήταν μια συμβολική κίνηση. Είχε περάσει από εισαγγελέα αλλά αφέθηκε ελεύθερος.


Όμως λίγες μέρες μετά ταυτοποιήθηκε αποτύπωμα του σε γιάφκα της οργάνωσης σε περιοχή της Αθήνας. Τότε οι αρχές τον αναζήτησαν αλλά τα ίχνη του είχαν χαθεί.
Οι αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής εξετάζουν το ενδεχόμενο της συμμετοχής του στην αιματηρή ληστεία αλλά και στη συμπλοκή αστυνομικών με μελή της οργάνωσης στην Πεύκη.



Το σπίτι στη Λαμία
Οι έρευνες στο σπίτι που νοίκιαζε ο Τάσος Θεοφίλου στη Λαμία είναι σε εξέλιξη μέχρι αυτή την ώρα και πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει βρεθεί ένας φορητός υπολογιστής που αν ισχύει θα δώσει πολύτιμα στοιχεία στις αρχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ