Δευτέρα 13 Αυγούστου 2012

Eπίθεση στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Παγκράτι - Οι πρώτες φωτογραφίες

Πυρκαγιά στα γραφεία του Δημοτικού Συνδυασμού "Ελληνική Αυγή για την Αθήνα" στο Παγκράτι προκάλεσαν άγνωστοι πριν λίγη ώρα. Ολόκληρος ο όροφος έχει υποστεί εκτεταμένες φθορές...
και ο εξοπλισμός του γραφείου έχει καταστραφεί ολοσχερώς. Ας σημειωθεί ότι η επίθεση πραγματοποιήθηκε μέρα-μεσημέρι και ενώ υπήρχαν εργαζόμενοι στους υπόλοιπους ορόφους του κτιρίου.
Πριν από λίγο γράφαμε ότι: "... χρυσοπληρωμένοι λασπολόγοι στοχοποιούν την Χρυσή Αυγή με αφορμή τις δήθεν ρατσιστικές επιθέσεις των τελευταίων ημερών". Επαληθευτήκαμε άμεσα. Από εδώ και στο εξής ο κάθε εμπλεκόμενος παράγοντας - από υπουργείο ΠΡΟ-ΠΟ μέχρι τις κίτρινες φυλλάδες που μας λασπολογούν - ας αναλάβει τις ευθύνες του.
Οι δράστες διέρρηξαν την κύρια είσοδο και τοποθέτησαν εκρηκτικό και εμπρηστικό μηχανισμό που προκάλεσε εκτεταμένες φθορές. Η πυρκαγιά δεν επεκτάθηκε κατόπιν παρέμβασης της Πυροσβεστικής. Ο χώρος είναι αποκλεισμένος από την αστυνομία, ενώ στο σημείο βρίσκονται ήδη συνεργεία τηλεοπτικών σταθμών και στελέχη και φίλοι του Κινήματος από την περιοχή.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ