Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012

Ολυμπιακός-Λεβαδειακός (20:30, Novasports 1)


Preview: Ολυμπιακός-Λεβαδειακός (20:30, Novasports 1)
Για το «2Χ2» στην Σούπερ Λίγκα και το +4 από τον Παναθηναϊκό, ετοιμάζεται ο Ολυμπιακός κόντρα στον Λεβαδειακό.

Το ίδιο σχήμα με Βέροια -πλην Κοντρέρας- θα παρατάξει ο Ζαρντίμ στο «Καραϊσκάκη», στο πρώτο επίσημο ματς στο φαληρικό γήπεδο.

Παρακολουθήστε live από το sport-fm.gr την εξέλιξη του αγώνα.


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αγχωτικά, όπως έχει γίνει παράδοση τα τελευταία χρόνια στις πρεμιέρες, ο Ολυμπιακός έφυγε με το διπλό από την Βέροια. Επιθετικές αρετές, αλλά και αμυντικές αδυναμίες από τους «ερυθρόλευκους» του Ζαρντίμ, οι οποίοι -παρά την πώληση του Μιραλάς- δεν προχώρησαν σε κάποια μεταγραφή της τελευταίας στιγμής. Ούτε στην επίθεση, ούτε στα χαφ, μολονότι εξέτασαν αρκετές περιπτώσεις.

Ο Πορτογάλος τεχνικός συνεχίζει να δουλεύει με το υπάρχον πλήρες υλικό για την Ελλάδα (μένει να φανεί η ποιότητα και το βάθος του στο Τσάμπιονς Λιγκ) και την Κυριακή θα στηριχτεί στους ίδιους έντεκα που χρησιμοποίησε την περασμένη εβδομάδα, με μόνη διαφορά την απουσία του τραυματία Κοντρέρας.

Έτσι, λοιπόν, τερματοφύλακας θα είναι ο Κάρολ, αριστερά στην άμυνα θα ξεκινήσει ο Χολέβας, δεξιά ο Τοροσίδης, το δίδυμο των στόπερ θα αποτελείται από τους Σιόβα, Παπάζογλου, μπροστά τους στα χαφ θα βρίσκονται οι Μοδέστο, Μανιάτης, οργανωτικό ρόλο θα έχει ο Ιμπαγάσα, ενώ οι Μασάντο (αριστερά), Αμπντούν (δεξιά), Τζεμπούρ (κορυφή) θα συνθέσουν την επιθετική τριπλέτα.

Με το συγκεκριμένο σχήμα θα γίνει η εντός έδρας επίσημη πρεμιέρα στο απαιτητικό κοινό του «Καραϊσκάκη». Οι Πειραιώτες θα ψάξουν το «τρίποντο» που θα τους φέρει στο +4 από τον Παναθηναϊκό και την εμφάνιση που θα «γλυκάνει» τον κόσμο τους.

Η 19μελής αποστολή: Κάρολ, Μέγιερι, Σιόβας, Χολέβας, Μανωλάς, Παπάζογλου, Τοροσίδης, Γκρέκο, Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Μοδέστο, Μανιάτης, Φετφατζίδης, Φέισα, Αμπντούν, Μήτρογλου, Πάντελιτς, Τζεμπούρ, Μασάντο.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Σύμφωνοι «όλοι παίζουν με όλους». Ωστόσο η κληρωτίδα της Σούπερ Λίγκας θα μπορούσε να επιφυλάσσει ένα πιο ήπιο ξεκίνημα για τον Λεβαδειακό, καθώς μετά την εντός έδρας πρεμιέρα με τον Παναθηναϊκό (οι Βοιωτοί ηττήθηκαν 1-0, αλλά «πούλησαν ακριβά το τομάρι τους»), έρχεται στο Φάληρο για να αντιμετωπίσει τον πρωταθλητή Ολυμπιακό.

Ο Γιώργος Παράσχος δεν θα έχει στην διάθεση του τον Μουλόπουλο και τον Γεωργίου (βασικοί απέναντι στον ΠΑΟ), όπως επίσης και τον Τσιντώντα (αναπληρωματικός τερματοφύλακας), ωστόσο θα προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό απέναντι σε μια ομάδα με πολύ μεγαλύτερο μπάτζετ. Πάντως οι παλιότερες «επισκέψεις» στο «Καραϊσκάκη» δεν ξυπνούν θετικές αναμνήσεις (εννιά ήττες, δύο ισοπαλίες η προϊστορία).

Η 19μελής αποστολή: Κυριακίδης, Κασμερίδης, Χοσέμι, Κόρμπος, Ζησόπουλος, Μανωλάς, Νικολακάκης, Κοτίτσας, Λισγάρας, Κουτσόπουλος, Μεντί, Ναπολεόνι, Μαχαίρας, Ροτζέριο, Μίλιεβιτς, Ζαουί, Ακόστα, Πόι, Βασιλείου, Μπουντόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ