Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

Στους 28 βαθμούς ο υδράργυρος, αλλά με συννεφιά και καταιγίδες

Στους 28 βαθμούς ο υδράργυρος, αλλά με συννεφιά και καταιγίδες

Σήμερα Τετάρτη, προβλέπεται συννεφιασμένος ο καιρός, ιδίως τις πρώτες πρωινές ώρες, η ορατότητα θα είναι περιορισμένη και υπάρχει πιθανότητα πρόσκαιρων καταιγίδων.
Στην Αττική θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις οι οποίες από το μεσημέρι και το απόγευμα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν πρόσκαιρες μπόρες κυρίως στα βόρεια ορεινά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 28 βαθμούς Κελσίου.
Στην Θεσσαλονίκη, θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις οι οποίες το μεσημέρι και το απόγευμα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν πρόσκαιρες καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 26 βαθμούς Κελσίου.
Στη Μακεδονία και τη Θράκη, θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις οι οποίες θα αυξηθούν το μεσημέρι και το απόγευμα κυρίως στη Μακεδονία ενώ θα σημειωθούν και τοπικές καταιγίδες και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 24 βαθμούς Kελσίου.
Στα Νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο, ο καιρός θα είναι βροχερός και συννεφιασμένος. Συγκεκριμένα, στο Ιόνιο θα σημειωθούν τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα βροχών, ενώ αναμένεται βελτίωση από το απόγευμα. Στις υπόλοιπες περιοχές θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις οι οποίες από το μεσημέρι θα αυξηθούν και θα σημειωθούν πρόσκαιρες μπόρες κυρίως στα ορεινά. Η θερμοκρασία γενικά θα κυμανθεί από 18 ως 28 βαθμούς Κελσίου, ενώ στην Ήπειρο θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο θα συνεχιστεί η συννεφιά και οι βροχές. Συγκεκριμένα στην ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες και τη βόρεια Εύβοια θα έχουμε νεφώσεις με τοπικές μπόρες και αναμένεται βελτίωση από το απόγευμα. Στις υπόλοιπες περιοχές θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις οι οποίες τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες θα αυξηθούν και θα σημειωθούν πρόσκαιροι όμβροι κυρίως στα ορεινά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 29 βαθμούς Kελσίου, ενώ στα βόρεια η μέγιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Στις Κυκλάδες και τη Κρήτη θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με σποραδικές βροχές στην Κρήτη κυρίως στα ορεινά, ενώ αναμένεται βελτίωση του καιρού από το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 20 ως 28 βαθμούς Κελσίου.
Στα Νησιά Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις που στα βόρεια θα αυξηθούν από το μεσημέρι και πιθανώς να σημειωθούν πρόσκαιρες τοπικές μπόρες, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ