Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

Ο εραστής της παπαδιάς δολοφόνησε τον 52χρονο ιερέα




Εγκλημα πάθους ήταν τελικά η δολοφονία του 52χρονου ιερέα, αφού η σύζυγος του και ο εραστής της ομολόγησαν στις αστυνομικές αρχές πως είχαν σχεδιάσει τη δολοφονία.
Σύμφωνα με το patrisnews ο δράστης είναι ένας άντρας από τους Κρουνούς, ο οποίος έχει προσαχθεί για κατάθεση και τελικά ομολόγησε την πράξη του, ενώ αποκάλυψε πως είχε ερωτικό δεσμό με την σύζυγο του ιερέα. Η παπαδιά προσπάθησε να παραπλανήσει τις αρχές, αλλά συχνά έπεφτε σε αντιφάσεις και τελικά ομολόγησε πως μαζί με τον εραστή της είχαν προσχεδιάσει τη δολοφονία του 52χρονου συζύγου.
Οι αστυνομικοί κατάφεραν να οδηγηθούν στο δράστη, αλλά και στη σύζυγο του ιερέα, μετά από τις καταθέσεις μαρτύρων. Μάλιστα σήμερα το πρωί οι δυο τους μεταφέρθηκαν για αναπαράσταση στον τόπο του εγκλήματος και έδειξαν στους αστυνομικούς πώς εξελίχθηκε το καρτέρι θανάτου στον ιερέα.Πατέρας τριών παιδιών ήταν ο ιερέας που δολοφονήθηκε εν ψυχρώ, χτες το μεσημέρι σε πλάτωμα δίπλα στην εθνική οδό Πύργου- Κυπαρισσίας, στην Ηλεία.

Η είδηση της στυγερής δολοφονίας του ιερέα συγκλόνισε τόσο την ιδιαίτερη πατρίδα του, τα Πυρά Φωκίδας, όσο και τα γειτονικά χωριά, όπου επίσης λειτουργούσε.

Συγκλονισμένοι φίλοι και συνεργάτες του στη Μητρόπολη Φωκίδας δεν μπορούν να πιστέψουν το τέλος του ιερέα, που ήταν ιδιαίτερα αγαπητός, ενώ διατηρούσε και οικογενειακή ταβέρνα στα Πυρά.

Τα παιδιά του είναι μικρά και πηγαίνουν σχολείο στη Γραβιά.
Φωτογραφία για Η παπαδιά ομολόγησε τη δολοφονία του άντρα της - Εκτελεστής αποδείχθηκε ο εραστής της - Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για το άγριο φονικό της Ηλείας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ