Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

Προσωπικές διαφορές είχαν οι κακοποιοί με τον ιερέα και τον εκτέλεσαν με 8 σφαίρες


Για προσωπικές διαφορές δολοφόνησαν οι κακοποιοί τον ιερέα
Η εν ψυχρώ δολοφονία ενός 52χρονου ιερέα από την Φωκίδα, που σημειώθηκε στην Εθνική Οδό Πύργου – Κυπαρισσίας χθες το μεσημέρι αρχικώς είχε αποδοθεί στην προσπάθεια των δραστών να ληστέψουν το θύμα. Τελικά όμως φαίνεται πως η υπόθεση δεν είναι τόσο απλή και όπως δείχνουν τα τελευταία στοιχεία που έχει στη διάθεση της η αστυνομία οι δράστες είχαν προσωπικές διαφορές με τοπ θύμα.
Η σύζυγος του ιερέα, η οποία είναι ακόμα σε κατάσταση σοκ, αφού άκουσε τους οκτώ πυροβολισμούς με τους οποίος οι δύο δράστες δολοφόνησαν τον 52χρονου Αθανάσιο Αυγερόπουλο κατέθεσε στους αστυνομικούς πως είχαν έρθει με το σύζυγό της στο νομό και διέμεναν σε ξενοδοχείο στον Πύργο. Έφυγαν χθες το πρωί από την περιοχή της Αρχαίας Ολυμπίας με κατεύθυνση τη Ζαχάρω διαμέσου της Κρέστενας για να κάνουν ανάληψη χρημάτων από την τράπεζα.
Μόλις βγήκαν στην Ε.Ο. Πύργου – Κυπαρισσίας και σε απόσταση περίπου δύο χιλιομέτρων από τη διασταύρωση Κρεστένων έκαναν στάση, περίπου στις 12.15. Τη στιγμή που είχε απομακρυνθεί η σύζυγός του, άκουσε πυροβολισμούς και γυρνώντας είδε τον 52χρονο ιερέα, μέσα σε μια λίμνη αίματος. Η αστυνομία αναζητά δύο άτομα που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού και φορούσαν κράνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ