Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας των αστυνομικών έξω από την Α.Δ. Βοιωτίας



Συνεχίζουν τον αγώνα τους οι αστυνομικοί διαμαρτυρόμενοι για τις περικοπές των αποδοχών τους που σχεδιάζει η κυβέρνηση. Το μεσημέρι αστυνομικοί της Βοιωτίας πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας μπροστά από το κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης στη Λιβαδειά.Παράλληλα μοίρασαν έντυπο υλικό σε διερχόμενους οδηγούς ενημερώνοντας τους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.
«Η αποδιοργάνωση των ένστολων προκαλεί την οργάνωση της αυτοδικίας και της μαύρης αντίδρασης. Αγωνιζόμαστε για τη διασφάλιση του λειτουργήματος μας. Για την κατοχύρωση του επαγγελματισμού. Για την καταπολέμηση της διαφθοράς. Για τη διαμόρφωση συνθηκών για διαρκή προσφορά.
Σε αυτόν τον αγώνα σας καλούμε να μας συμπαρασταθείτε ενάντια στη διαφαινόμενη απαξίωση και υποβάθμιση και ημών και των οργανισμών μας», ανέφεραν μεταξύ άλλων στην επιστολή τους προς τους πολίτες.
Οι αστυνομικοί θα συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους και την ερχόμενη Πέμπτη θα πραγματοποιήσουν αντίστοιχη συγκέντρωση στην Περιφερειακή Διεύθυνση στη Λαμία. Από την απόφαση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας τους θα εξαρτηθεί η συμμετοχή τους στη γενική απεργία της 26ης Σεπτεμβρίου.siriosfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ