Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

Ναρκωτικά στα Ψαχνά με το ταχυδρομείο

Εισαγωγή ναρκωτικών από την Ινδία, μέσω του ταχυδρομείου, έκανε ένας 45χρονος Ινδός, που ζει και εργάζεται στην περιοχή των Ψαχνών Εύβοιας. Η δράση του πήρε τέλος το...
πρωί της Παρασκευής 21 Σεπτεμβρίου, όταν συνελήφθη μετά την παραλαβή του δέματος με τα ναρκωτικά από τα ΕΛΤΑ Ψαχνών.

Μέσα στο δέμα υπήρχαν 55 χάπια, τα οποία περιείχαν τη ναρκωτική ουσία «αλπραζολάμη». Ο εντοπισμός τους έγινε στο Τελωνείο του Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, όταν οι υπάλληλοι θεώρησαν ύποπτο το δέμα που ερχόταν από την Ινδία και είχε προορισμό τα Ψαχνά της Εύβοιας. Το άνοιξαν και βρήκαν δισκία χαπιών.

Τα χάπια στάλθηκαν για εργαστηριακή εξέταση και ανιχνεύθηκε σε αυτά η ναρκωτική ουσία. Οι αστυνομικοί όμως έπρεπε να συλλάβουν τον παραλήπτη. Γι΄ αυτό τα έβαλαν πάλι στο δέμα και τα έστειλαν στον προορισμό τους.

Ο 45χρονος Ινδός ειδοποιήθηκε να παραλάβει το δέμα από την Ινδία και μόλις πήγε στα ΕΛΤΑ Ψαχνών και το πήρε, αστυνομικοί της Ασφάλειας Χαλκίδας του έβαλαν χειροπέδες στα χέρια και τον συνέλαβαν.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκίδας και διατάχθηκε η κράτησή του και η παραπομπή του την Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου ενώπιον του Ανακριτή Χαλκίδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ