Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

Συννεφιά με άνοδο της θερμοκρασίας σε όλη τη χώρα

Συννεφιά με άνοδο της θερμοκρασίας σε όλη τη χώρα

Για σήμερα Τρίτη, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και ζεστός, αλλά σταδιακά θα αναπτυχθούν νεφώσεις, ενώ θα σημειωθούν τοπικές βροχές στο Βόρειο Ιόνιο. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο, ωστόσο δε θα ξεπεράσει τους 35 βαθμούς κελσίου.
Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και ζεστός και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 33 βαθμούς Κελσίου,ενώ στα ανατολικά και βόρεια 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Η Θεσσαλονίκη, θα έχει επίσης αίθριο καιρό σήμερα ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 18 έως 31 βαθμούς Κελσίου.
Στη Μακεδονία και τη Θράκη, προβλέπεται αίθριος καιρός με ηλιοφάνεια και η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά 15 έως 34 βαθμούς Κελσίου, ενώ στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη
Στα Νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, αλλά από το μεσημέρι θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στο Ιόνιο. Η θερμοκρασία γενικά θα κυμανθεί από 17 έως 35 βαθμούς Κελσίου, ενώ στο Ιόνιο και τα παραθαλάσσια η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο, προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός, με λίγες τοπικές νεφώσεις το πρωΐ στα ανατολικά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 16 έως 34 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα ανατολικά η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Στις Κυκλάδες και τη Κρήτη ο καιρός θα είνι γενικά αίθριος και η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 20 έως 29 βαθμούς Κελσίου, ενώ στην Κρήτη τοπικά θα φτάσει εως και 32 βαθμούς Κελσίου.
Στα Νησιά Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός, αλλά το πρωί θα αναπτυχθούν λίγες τοπκές νεφώσεις στα βόρεια. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 22 έως 32 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ