Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

Πρότεινε Λιβαδειά ο Παναθηναϊκός


Πρότεινε Λιβαδειά ο Παναθηναϊκός
Στη Λιβαδειά καταλήγει ο Παναθηναϊκός για τον αγώνα με τον Ατρόμητο τη Δευτέρα στις 24 του μήνα για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ωστόσο, η οριστική απόφαση θα παρθεί από την Σούπερ Λιγκα, καθώς το «τριφύλλι» έστειλε αίτημα στην διοργανώτρια αρχή να μετατεθεί ο αγώνας του Λεβαδειακού με τον Πανιώνιο και αντί για την Κυριακή να γίνει το Σάββατο, προκειμένου να υπάρχει κενό μίας μέρας μεταξύ των δύο αγώνων.

Υπάρχει όμως και το σενάριο να γίνουν τα παιχνίδια «κολλητά», Κυριακή και Δευτέρα, αρκεί να ανάψει το πράσινο φως ο κηπουρός του γηπέδου της Λιβαδειάς. Έτσι όλα δείχνουν ότι το τριφύλλι θα παίξει το «περιβόητο» πλέον παιχνίδι με τον Ατρόμητο στην Βοιωτία.

Οι λόγοι της επιλογής

Η συγκεκριμένη απόφαση πάρθηκε απο τους ανθρώπους του Παναθηναικού για δύο λόγους. Πρώτον ο Φερέιρα προτιμά το γήπεδο της Λιβαδειάς στο οποίο αγωνίστηκε η ομάδα του και είναι σε άριστη κατάσταση ο αγωνιστικός του χώρος και δεύτερον, στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης υπάρχει φόβος για επεισόδια και παρατράγουδα, που ίσως οδηγήσουν το ματς σε αναβολή. Κάτι που δεν θέλουν με τίποτα οι «πράσινοι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ