Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

Με τον φόβο για έφοδο της Χρυσής Αυγής το παζάρι στην Αμφίκλεια

Με τον φόβο για έφοδο της Χρυσής Αυγής το παζάρι στην Αμφίκλεια

Ξεκίνησε την Τρίτη το παζάρι στην Αμφίκλεια, το οποίο πλέον αποτελεί θεσμό πολλών ετών για την ευρύτερη περιοχή και θα διαρκέσει μέχρι τις 23 Σεπτεμβρίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες των τοπικών μέσων ενημέρωσης, το πρωί της Δευτέρας στην κεντρική πλατεία της Αμφίκλειας έδωσαν το καθιερωμένο ραντεβού οι μικροπωλητές με τους υπαλλήλους του Δήμου, για τη δημοπρασία που γίνεται για τις παράγκες, οι οποίες θα στεγάσουν τους μικροπωλητές κατά τις μέρες που θα διαρκέσει το παζάρι.
Στο σημείο βρέθηκε ο Γενικός Γραμματέας του Συνδικάτου Μικροπωλητών Ελλάδας, μαζί με άλλα μέλη του Συνδικάτου, οι οποίοι απαίτησαν από τους αρμόδιους υπαλλήλους του Δήμου Αμφίκλειας να μην πάρουν παράγκα και άδεια όσοι δεν κατέχουν ταμειακή μηχανή, όπως ο νόμος ορίζει.
Ο υπάλληλος του Δήμου τους απάντησε ότι θα ισχύσει αυτό που γίνεται κάθε χρόνο, με αποτέλεσμα να υπάρξει ένταση και φραστική αντιπαράθεση, μεταξύ των μελών του Συνδικάτου και του υπαλλήλου, με κατάληξη τη διακοπή της συνάντησης.
Το Συνδικάτο αποχωρώντας ζήτησε να εφαρμοστεί ο νόμος, ενώ εκφράστηκαν φόβοι για παρέμβαση- επίσκεψη της Χρυσής Αυγής στο παζάρι, σε περίπτωση μη εφαρμογής του νόμου.
 newsbomb.gr/prionokordela

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ