Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

Φθινοπωρινός ο καιρός με ισχυρούς ανέμους και αισθητή πτώση του υδράργυρου

Φθινοπωρινός ο καιρός με ισχυρούς ανέμους και αισθητή πτώση του υδράργυρου

Για σήμερα Σάββατο, προβλέπεται πρόσκαιρη συννεφιά με σποραδικές βροχοπτώσεις και βόρειους ανέμους που θα πνέουν ισχυροί κυρίως στο Αιγαίο, ρίχνοντας κι άλλο τον υδράργυρο, ο οποίος θα παραμείνει σταθερά κάτω από 30 βαθμούς κελσίου.
Στην Αττική θα σημειωθούν παροδικά αυξημένες νεφώσεις στα ανατολικά και βόρεια, μέχρι το μεσημέρι,ενώ το απόγευμα ο καιρός θα είναι αίθριος, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν ισχυροί μέχρι 8 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 29 βαθμούς Κελσίου.
Η Θεσσαλονίκη, θα έχει επίσης συννεφιασμένο και βροχερό καιρό σήμερα, με τοπικές νεφώσεις και πιθανότητα βροχών στα ανατολικά ορεινά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 27 βαθμούς Κελσίου.
Στη Μακεδονία και τη Θράκη, θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στη κεντρική Μακεδονία μέχρι το μεσημέρι και η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 18 έως 27 βαθμούς Κελσίου
Στα Νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με παροδικές νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα στα ηπειρωτικά. Η θερμοκρασία γενικά θα κυμανθεί από 16 ως 32 βαθμούς Κελσίου, ενώ στην Ήπειρο, η ελάχιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο, θα αναπτυχθούν παροδικές νεφώσεις με σποραδικές βροχές,μέχρι το μεσημέρι,ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 29 βαθμούς Κελσίου.
Στις Κυκλάδες και τη Κρήτη θα σημειωθούν παροδικές νεφώσεις, οι οποίες θα είναι τοπικά αυξημένες στη Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν ισχυροί μέχρι 8 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 22 έως 26 βαθμούς Κελσίου.
Στα Νησιά Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 21 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ