Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

Συνεχίζονται οι καταιγίδες με πτώση θερμοκρασίας σε όλη τη χώρα

Συνεχίζονται οι βροχές και οι καταιγίδες σε όλη τη χώρα

Σήμερα Τρίτη, ο καιρός θα είναι συννεφιασμένος με τοπικές βροχές, ενώ ισχυρές καταιγίδες αναμένονται το πρωί στο βόρειο Αιγαίο και πρόσκαιρα το απόγευμα στα ηπειρωτικά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή πτώση.
Στην Αττική θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με παροδικές τοπικές βροχές κυρίως στα βόρεια οπού πιθανόν το απόγευμα να εκδηλωθούν πρόσκαιρες καταιγίδες, αλλά αναμένεται βελτίωση από το βράδυ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 26 βαθμούς Κελσίου.
Στην Θεσσαλονίκη, θα αναπτυχθούν νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και θα σημειωθούν σποραδικές καταιγίδες το μεσημέρι και το απόγευμα, ωστόσο από το βράδυ τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 26 βαθμούς Κελσίου.
Στη Μακεδονία και τη Θράκη, θα αναπτυχθούν νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές ενώ θα σημειωθούν ισχυρές σποραδικές καταιγίδες αρχικά στα παραθαλάσσια και το μεσημέρι και στα ορεινά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα ανατολικά από 16 έως 27 και στα δυτικά από 12 έως 24 βαθμούς Κελσίου.
Στα Νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο, θα αναπτυχθούν λίγες τοπικές νεφώσεις που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αυξηθούν και θα σημειωθούν σποραδικές βροχές και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά, αλλά ο καιρός θα παρουσιάσει βελτίωση από το βράδυ. Η θερμοκρασία γενικά θα κυμανθεί από 16 ως 28 βαθμούς Κελσίου, ενώ στην Ήπειρο θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι βροχερός. Συγκεκριμένα, στην ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες και τη βόρεια Εύβοια νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες που πιθανώς το πρωί να είναι ισχυρές. Στις υπόλοιπες περιοχές θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις οι οποίες από το μεσημέρι θα αυξηθούν και θα σημειωθούν σποραδικές βροχές και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 27 βαθμούς Κελσίου και στα βόρεια θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Στις Κυκλάδες και τη Κρήτη θα σημειωθούν πρόσκαιρες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, ενώ θα σημειωθούν τοπικές βροχές στην Κρήτη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 20 ως 28 βαθμούς Κελσίου.
Στα Νησιά Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες με σποραδικές βροχές κυρίως στα βόρεια οπού θα εκδηλωθούν και πρόσκαιρες καταιγίδες, αλλά βαθμιαία ο καιρός θα βελτιωθεί από το απόγευμα. η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 19 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ