Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

Δροσίζει ο καιρός - Συννεφιά με πιθανές βροχές και πτώση της θερμοκρασίας

Δροσίζει ο καιρός - Συννεφιά με πιθανές βροχές και πτώση της θερμοκρασίας

Για σήμερα Παρασκευή, ο καιρός θα είναι συννεφιασμένος σε όλη σχεδόν τη χώρα, ενώ θα σημειωθούν κατά τόπους βροχές και πρόσκαιρες καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση με τον υδράργυρο να μην ξεπερνάει γενικά τους 30 βαθμούς κελσίου.
Στην Αττική ο καιρός θα είναι συννεφιασμένος και οι παροδικές νεφώσεις θα κρατήσουν μέχρι το απόγευμα και υπάρχει πιθανότητα να σημειωθούν τοπικές βροχές, αλλά από το απόγευμα ο καιρός θα βελτιωθεί, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 30 βαθμούς Κελσίου.
Η Θεσσαλονίκη, θα έχει επίσης συννεφιασμένο και βροχερό καιρό σήμερα, με τοπικές νεφώσεις που από το απόγευμα θα αυξηθούν παροδικά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 29 βαθμούς Κελσίου.
Στη Μακεδονία και τη Θράκη, θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες, ενώ θα σημειωθούν σποραδικές βροχές, αρχικά στην κεντρική Μακεδονία και από το μεσημέρι στα ορεινά ηπειρωτικά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 17 έως 30 βαθμούς Κελσίου και στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Στα Νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο, ο καιρός θα είναι επίσης συννεφιασμένος, με τοπικά αυξημένες νεφώσεις και πρόσκαιρες καταιγίδες από τις πρώτες πρωινές ώρες στο Ιόνιο και αργότερα και στα ηπειρωτικά. Η θερμοκρασία γενικά θα κυμανθεί από 17 έως 30 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο, θα αναπτυχθούν λίγες τοπικές νεφώσεις, που κατά περιόδους θα είναι αυξημένες, ενώ θα σημειωθούν σποραδικές βροχές, αρχικά στην ανατολική Θεσσαλία και την Εύβοια και τις απογευματινές ώρες κατά τόπους και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, οπότε θα εκδηλωθούν και πρόσκαιρες καταιγίδες κυρίως στην Πελοπόννησο. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 30 βαθμούς Κελσίου.
Οι Κυκλάδες και η Κρήτη θα μείνουν ανεπηρέαστες από το κύμα κακοκαιρίας, αφού στις περιοχές αυτές ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και ηλιόλουστος και η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 20 έως 29, ενώ στην Κρήτη τοπικά ως 30 βαθμούς Κελσίου.
Στα Νησιά Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με λίγες τοπικές νεφώσεις από το απόγευμα στα βόρεια, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 21 έως 30 βαθμούς Κελσίου και στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ