Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

Χαλάει ο καιρός από το απόγευμα- Έρχονται βροχές και καταιγίδες

Χαλάει ο καιρός από το απόγευμα- Έρχονται βροχές και καταιγίδες

Σήμερα Πέμπτη ο καιρός θα χαλάσει απότομα, αφού αναμένονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες στα βορειοδυτικά που βαθμιαία και κυρίως τη νύχτα θα επηρεάσουν και τα υπόλοιπα δυτικά τμήματα. με τοπικές νεφώσεις σε όλη τη χώρα, που από το μεσημέρι και το απόγευμα θα αυξηθούν. Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα πνέουν ισχυροί μέχρι 7 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία δε θα ξεπεράσει του 32 βαθμούς Κελσίου.
Στην Αττική ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος, ενώ από το απόγευμα θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις και η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 20 έως 32 βαθμούς Κελσίου και στα ανατολικά και βόρεια η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Στην Θεσσαλονίκη, προβλέπονται επίσης λίγες τοπικές νεφώσεις, οι οποίες βαθμιαία από το απόγευμα θα αυξηθούν και το βράδυ αναμένονται τοπικές βροχές. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 29 βαθμούς Κελσίου.
Στη Μακεδονία και τη Θράκη, ο καιρός θα παρουσιάσει απότομη επιδείνωση. Ενώ στη Θράκη 8α είναι γενικά αίθριος ο καιρός, στη Μακεδονία θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις που βαθμιαία στη δυτική και κεντρική Μακεδονία θα αυξηθούν και το απόγευμα θα εκδηλωθούν πρόσκαιρες μπόρες στα ορεινά. Κατά τη διάρκεια της νύχτας πιθανόν να εκδηλωθούν και καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 16 έως 30 βαθμούς Κελσίου, στη δυτική Μακεδονία όμως θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Στα Νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο, προβλέπονται τοπικές νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και από το απόγευμα καταιγίδες, οι οποίες θα είναι κατά τόπους ισχυρές. Η θερμοκρασία γενικά θα κυμανθεί από 16 ως 31 βαθμούς Κελσίου, ενώ στην Ήπειρο θα είναι 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.
Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις που το απόγευμα στη Θεσσαλία, βαθμιαία θα αυξηθούν. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 33 βαθμούς Κελσίου.
Στις Κυκλάδες και τη Κρήτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με λίγες νεφώσεις στην Κρήτη και η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 20 ως 28 βαθμούς Κελσίου.
Στα Νησιά Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 20 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ