Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

Αναγνωρίζετε το κοριτσάκι της φωτογραφίας; Γεννήθηκε στη Θήβα και είναι πασίγνωστη ερμηνεύτρια…


Γεννήθηκε στη Θήβα το 1950 και 8 χρόνια μετά μετακόμισε με την οικογένειά της στην Αθήνα. Είναι μία από τις πιο σπουδαίες ερμηνεύτριες που διαθέτει η χώρα μας, έχοντας χαρίσει στο κοινό μεγάλα τραγούδια και απίστευτες ερμηνείες. Το πραγματικό της όνομα είναι Χαρίκλεια Ρούπακα και η καριέρα της στη δισκογραφία ξεκινά το 1968, με τον δίσκο 45 στροφών «Ο μαρμαρωμένος βασιλιάς».
Πρόκειται για την Χαρούλα Αλεξίου, μία από τις πιο σημαντικές και αγαπημένες τραγουδίστριες της χώρας μας. Έχοντας μία καριέρα 40 και πλέον χρόνων, η γνωστή τραγουδίστρια μπορεί να υπερηφανεύεται ότι έχει συνεργαστεί με όλους τους μεγάλους καλλιτέχνες, έχει ερμηνεύσει τεράστιες επιτυχίες και έχει αγαπηθεί όσο λίγοι από το ελληνικό, και όχι μόνο, κοινό.
Η μεγάλη της αδυναμία είναι ο γιος της, ο Μάνος, τον οποίο, όπως έχει παραδεχτεί, έχει υιοθετήσει και στον οποίο έδωσε το όνομα του αγαπημένου της φίλου, Μάνου Λοϊζου. Έχει παντρευτεί δύο φορές, την πρώτη με τον παραγωγό Αχιλλέα Θεοφίλου και τη δεύτερη με τον μάνατζέρ της, Σωτήρη Μπασιάκο.

Τα παιδικά της χρόνια δεν ήταν εύκολα και η ίδια έχει αναφερθεί σε αυτά μέσω του αυτοβιογραφικού τραγουδιού της «Η μπαλάντα της Ιφιγένειας», σε στίχους και μουσική δική της. Η γνωστή τραγουδίστρια ήταν ένα πολύ χαριτωμένο κοριτσάκι, που παρά τα προβλήματα διατηρούσε το χαμόγελό της. Την παιδική της φωτογραφίας, στην οποία τη βλέπουμε στο λούνα πάρκ, είδαμε στην εκπομπή «Φ+Μ live»tro-ma-ktiko.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ