Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

Rally Sprint Ελάτειας 2012-Νικητές Λ.Κύρκος-Γ.Πολυζώης

Kirkos_Labros-Polizois_G
Ο Λάμπρος Κύρκος (φωτο) με συνοδηγό τον Γιώργο Πολυζώη και με το Mitsubishi EVO IX (κατηγορία Ν4) πήραν τη νίκη στον αγώνα αυτοκινήτου «Rally Sprint Ελάτειας 2012» που διοργάνωσε με επιτυχία για μια ακόμη φορά η Αγωνιστική Λέσχη Φίλων Αυτοκινήτου Λιβαδειάς (Α.Λ.Φ.Α.Λ.) το σαββατοκύριακο 22-23/9.
Το φετινό «Rally Sprint Ελάτειας 2012» ήταν αναβαθμισμένο καθώς εκτός από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα χωμάτινων rally (τελευταίος γύρος) προσμετρούσε και στο πρωτάθλημα rally ιστορικών αυτοκινήτων, στο πανελλήνιο κύπελλο χωμάτινων sprint (3ος αγώνας) καθώς και στο έπαθλο κεντρικής Ελλάδας (χώμα).
Για το πρωτάθλημα χώματος τα πληρώματα πέρασαν την κλασσική ειδική διαδρομή «Ελάτεια-Ζέλι» μήκους 11.65χλμ., τέσσερεις φορές.
Ο κορυφαίος (κατά πολλούς) οδηγός τα τελευταία χρόνια έκανε χρόνο 6:32:70 στο πρώτο του πέρασμα (Πρώτος), 6:25:57 στο δεύτερο (δεύτερος, πρώτος ήταν ο Γρηγόρης Νιώρας με 6:24:98), 6:23:08 στο τρίτο (1ος) και 6:20:66 στο τέταρτο (1ος) (συνολικά 25:42:01 και στα τέσσερα περάσματα).
Τη δεύτερη θέση της γενικής πήραν ο Γρηγόρης Νιώρας με συνοδηγό τον Κώστα Κακαλή με Subaru Impreza και το... βάθρο συμπλήρωσαν οι Διονύσης Σπανός-Σωτήρης Γκότοβος επίσης με Subaru Impreza.
Σπουδαία εμφάνιση έκανε ο πολύπειρος στους αγώνες “off road”, Αρης Μαγιάφης ο οποίος πήρε την 5η θέση στη γενική οδηγώντας ένα Jeep Grand Cherokee (!) και τον Παναγιώτη Ρουμελιώτη δίπλα του.
Νικητές στην F2 ήταν οι Σάββας Λευκαδίτης-Μάριος Τσαούσογλου με Peugeot 206 Kit Car. Πίσω τους ήταν οι Χαράλαμπος Γαζετάς-Γιώργος Φασκιώτης με Opel Corsa S1600 οι οποίοι ήταν ένατοι της γενικής ενώ μια θέση μπροστά τους, 8οι και νικητές στην Ομάδα Ε βρέθηκαν οι Κώστας Αντωνίου-Ηλίας Αγγελής με Ford Escort MKII.
Στην Α5 η νίκη πήγε στο Toyota Yaris των Αντώνη Αγγελόπουλου-Χρήστου Δίπλα .
Στην κατάταξη του Ράλλυ Σπριντ, νικητές σε επίπεδο γενικής ήταν οι Στέλιος Λαϊνόπουλος-Γρηγόρης Ανδριανόπουλος με Subaru Impreza και τους ακολούθησαν οι Λευτέρης Μάνδρουκας-Νίκος Τσάδαρης με την… ιστορική Porsche 911 RSR. Οι Μαγιάφης-Ρουμελιώτης ολοκλήρωσαν τρίτοι.
Στην κλάση μέχρι 2.000 κ. εκ. η νίκη πήγε στους Αντωνίου Αγγελή ενώ στην κλάση μέχρι 1.600 κ. εκ. επικράτησν οι Βασίλης Κούγιας-Ανδρέας Γρηγορόπουλος με Peugeot 206.
Στα... μικρά τη νίκη πήραν οι Θόδωρος Τσάκαλος-Σπύρος Τσέλιος με Toyota Yaris.
Τα αποτελέσματα μπορείτε να τα δείτε στο: http://www.omae-epa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ