Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

Συνεδριάζει την 17η Οκτωβρίου 2012 το ΔΣ του Δήμου Λεβαδεών

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

                    
Με την παρούσα, σας προσκαλούμε σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα πραγματοποιηθεί την 17η Οκτωβρίου 2012, ημέρα Τετάρτη και ώρα 6.00 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Νομαρχιακού Συμβουλίου (Διοικητήριο).
Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι:
1.Απευθείας ανάθεση της παροχής υπηρεσίας: «Διαμόρφωση –Κατασκευή Παραγκών Εμποροπανήγυρης  2012» - μετά από άγονο διαγωνισμό.  
2.Αξιοποίηση ακινήτου του Δήμου που βρίσκεται στην περιοχή  της Τοπικής Κοινότητας Χαιρώνειας & συγκεκριμένα στην θέση «ΠΑΡΚΟ ΤΟΥ ΛΕΟΝΤΟΣ».
3.Λήψη  απόφασης  σχεδίου σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης Πολιτισμικής Ανάπτυξης μεταξύ του Δήμου Λεβαδέων και του πρώην Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού  για την εκτέλεση του έργου : « Διαμόρφωση Μονοπατιού και Αποκατάσταση – Στερέωση Τρίχινου Γεφυριού » .
4.Έγκριση Πρωτοκόλλου Προσωρινής & Οριστικής Παραλαβής του έργου : «ΔΙΚΤΥΟ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΚΕΝΤΡΟΥ».
5.Έγκριση Πρωτοκόλλου Προσωρινής και Οριστικής Παραλαβής του έργου «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΔΟΥ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ (ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ-ΛΙΘΟΣΤΡΩΣΗ).  
6.Έγκριση Πρωτοκόλλου Προσωρινής και Οριστικής Παραλαβής του έργου «ΤΣΙΜΕΝΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΔΡΟΜΩΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΔ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ». 
7.Έγκριση παράτασης προθεσμίας περαίωσης για την κατασκευή του έργου: << ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΟΔΟΥ ΑΙΣΧΥΛΟΥ ΑΠΟ ΠΟΤΑΜΟ ΕΡΚΥΝΑ ΕΩΣ ΟΔΟ ΦΙΛΩΝΟΣ >>.
8.Έγκριση 2ου Α.Π.Ε. και Τακτοποιητικού για το έργο : «ΓΕΩΤΡΗΣΗ ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΧΑΙΡΩΝΕΙΑΣ, ΘΟΥΡΙΟΥ, ΑΚΟΝΤΙΟΥ, ΠΡΟΣΗΛΙΟΥ».
9. «Αποκομιδή απορριμμάτων στις Δημοτικές και Τοπικές Ενότητες Χαιρώνειας και Δαύλειας».
10. Χορήγηση παραγωγικής άδειας για λαϊκή αγορά στον κ. Καραμήτρο Αθανάσιο.
11. Ανώτατος αριθμός αδειών υπαίθριου πλανόδιου και στάσιμου εμπορίου για το 2013.
                                                  Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
               ΚΩΝ/ΝΟΣ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ