Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

Συννεφιά και καταιγίδες σε όλη τη χώρα, αλλά η θερμοκρασία σταθερά στους 30 βαθμούς

Παροδικές νεφώσεις και καταιγίδες σε όλη τη χώρα, αλλά η θερμοκρασία στους 30 βα

Για σήμερα Δευτέρα, ο καιρός θα είναι βροχερός, με παροδικές νεφώσεις, βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα δυτικά και βόρεια που στο Ιόνιο, την Ήπειρο και τη δυτική Στερεά θα είναι τοπικά ισχυρές. Η θερμοκρασία θα παραμείνει σταθερή ενώ κατά τόπους θα αγγίξει τους 30 βαθμούς Κελσίου.
Στην Αττική προβλέπονται παροδικές νεφώσεις και η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι περιορισμένη., ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 17 έως 29 βαθμούς κελσίου.
Στην Θεσσαλονίκη, θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 27 βαθμούς κελσίου.
Στη Μακεδονία και τη Θράκη, θα σημειωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες κυρίως στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη. Ο καιρός θα βελτιωθεί από το μεσημέρι στα δυτικά και αργότερα στις υπόλοιπες περιοχές, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 13 έως 27 βαθμούς κελσίου.
Στα Νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο, θα αναπτυχθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες αρχικά στα βόρεια και σταδιακά και στις υπόλοιπες περιοχές. Τα φαινόμενα θα είναι ισχυρά στο Ιόνιο, την Ήπειρο και τη δυτική Στερεά, ενώ βελτίωση θα παρουσιαστεί από το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 ως 29 βαθμούς Κελσίου, ενώ στην Ήπειρο η μέγιστη θα είναι 3-4 βαθμούς χαμηλότερη
Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις κατά τόπους πιο πυκνές με σποραδικές βροχές, ενώ υπάρχει πιθανότητα πρόσκαιρης καταιγίδας στην Πελοπόννησο. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 30 βαθμούς κελσίου.
Στις Κυκλάδες και τη Κρήτη θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 18 έως 28 βαθμούς κελσίου
Στα Νησιά Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα σημειωθούν αραιές νεφώσεις κατά τόπους πιο πυκνές, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 17 ως 27 βαθμούς Κελσίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ