Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

Παράσχος: «Το χρειαζόμασταν επειγόντως»


Παράσχος: «Το χρειαζόμασταν επειγόντως» 
Ικανοποιημένος από τον βαθμό της ισοπαλίας (0-0) στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ατρόμητο έμεινε ο τεχνικός του Λεβαδειακού, Γιώργος Παράσχος.

«Είχαμε ανάγκη από βαθμούς και χρειαζόμασταν επειγόντως το αποτέλεσμα. Κάναμε εξαιρετική δουλειά στην άμυνα και δεν επιτρέψαμε σε έναν πολύ ποιοτικό αντίπαλο να μας κάνει ευκαιρίες», σχολίασε μετά το ματς.


Αναλυτικά, όσα είπε στην συνέντευξη Τύπου:

«Δεν ήταν καθόλου καλό το παιχνίδι. Ήμασταν και εμείς πολύ επιφυλακτικοί. Ίσως για πρώτη φορά φέτος γιατί είχαμε ανάγκη τους βαθμούς. Στα προηγούμενα ματς παίζαμε απελευθερωμένα, αλλά τώρα χρειαζόμασταν επειγόντως το αποτέλεσμα. Αν μη τι άλλο, κάναμε εξαιρετική δουλειά στην άμυνα και δεν επιτρέψαμε σε έναν πολύ ποιοτικό αντίπαλο να μας κάνει ευκαιρίες.

Μας δόθηκαν κάποιες ευκαιρίες να σκοράρουμε και τις πετάξαμε. Έχουμε πάντως και μια γκίνια στο γκολ. Εύχομαι καλή συνέχεια στον Ατρόμητο γιατί διαθέτει πολύ καλή ομάδα και μπορεί να φτάσεις πολύ ψηλά.

Δεν ήταν καθόλου καλό το παιχνίδι. ήμασταν κι εμείς επιφυλακτικοί, ίσως για πρώτη φορά γιατί είχαμε ανάγκη να πάρουμε τους βαθμούς. στα προηγούμενα ματς παίζαμε απελευθερωμένα, αλλά τώρα έπρεπε να πάρουμε αποτέλεσμα. Κάναμε πολύ καλή δουλειά αμυντικά και δεν επιτρέψαμε σε έναν πολύ ποιοτικό αντίπαλο να μας κάνει φάσεις. Είμαστε επιπόλαιοι στην τελική προσπάθεια. Μας δόθηκαν κάποιες λιγοστές ευκαιρίες να σκοράρουμε και τις πετάξαμε. Έχουμε πάντως και μια γκίνια στο γκολ. Εύχομαι καλή συνέχεια στον Ατρόμητο γιατί διαθέτει πολύ καλή ομάδα και μπορεί να φτάσει ψηλά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ