Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

Τοπικές βροχές και καταιγίδες σε όλη τη χώρα - Σταδιακή βελτίωση από το απόγευμα

Τοπικές βροχές και καταιγίδες σε όλη τη χώρα - Σταδιακή βελτίωση από το απόγευμα

Συνεχίζεται το κύμα κακοκαιρίας και σήμερα Πέμπτημε πρόσκαιρες τοπικές βροχές στα δυτικά, κεντρικά και τα νότια, αλλά από το απόγευμα ο καιρός θα παρουσιάσει βελτίωση, ενώ η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.
Στην Αττική θα αναπτυχθούν νεφώσεις με πιθανότητα πρόσκαιρων τοπικών βροχών και βελτίωση το απόγευμα, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 16 έως 25 βαθμούς κελσίου.
Στην Θεσσαλονίκη, θα σημειωθούν τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών κυρίως στα θαλάσσια και παράκτια και βαθμιαία ο καιρός θα γίνει γενικά αίθριος.. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 23 βαθμούς κελσίου.
Στη Μακεδονία και τη Θράκη, ο καιρός θα είναι επίσης συννεφιασμένος και βροχερός, ωστόσο από το απόγευμα θα βελτιωθεί. Στη δυτική και κεντρική Μακεδονία θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις με πρόσκαιρες βροχές κυρίως στα θαλάσσια και παραθαλάσσια τμήματα αλλά θα σημειωθεί βελτίωση του καιρού το απόγευμα. Στις υπόλοιπες περιοχές θα είναι γενικά αίθριος με πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 9 έως 24 βαθμούς κελσίου.
Στα Νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο, θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις με λίγες πρόσκαιρες βροχές κυρίως το απόγευμα στα ορεινά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από από 13 έως 26 βαθμούς κελσίου και στην Ήπειρο τοπικά 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις με πρόσκαιρες βροχές και πιθανώς στα νότια σποραδικές καταιγίδες, ωστόσο ο καιρός θα παρουσιάσει βελτίωση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 25 βαθμούς κελσίου.
Στις Κυκλάδες και τη Κρήτη θα σημειωθούν τοπικές νεφώσεις με λίγες πρόσκαιρες τοπικές βροχές που το απόγευμα θα περιοριστούν στην Κρήτη, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 18 έως 26 βαθμούς κελσίου
Στα Νησιά Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα σημειωθούν αρχικά τοπικές νεφώσεις κυρίως στα βόρεια όπου τις πρωινές ώρες θα εκδηλωθούν πρόσκαιρες βροχές και βαθμιαία γενικά αίθριος. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 19 έως 26 βαθμούς κελσίου, ενώ στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ