Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

Νεφώσεις, βροχές και πιθανές καταιγίδες σε όλη τη χώρα

Νεφώσεις, βροχές και πιθανές καταιγίδες σε όλη τη χώρα

Με βροχερό καιρό θα γίνουν οι παρελάσεις, αφού σήμερα Κυριακή θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις με πιθανότητα βροχής το βράδυ στην Αττική, ενώ στο Ιόνιο τα ηπειρωτικά και το βόρειο Αιγαίο θα σημειωθούν βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές. Οι άνεμοι στα πελάγη θα πλέουν νότιοι ισχυροί, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση
Στην Αττική θα σημειωθούν αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πυκνές με μικρή πιθανότητα βροχής κυρίως το βράδυ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 26 βαθμούς Κελσίου
Στην Θεσσαλονίκη, θα σημειωθούν νεφώσεις με βροχή και πιθανώς πρόσκαιρες καταιγίδες, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 22 βαθμούς Κελσίου.
Στη Μακεδονία και τη Θράκη, θα αναπτυχθούν νεφώσεις με βροχές και τοπικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα στη Θράκη θα είναι κατά τόπους έντονα και η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά ααπό 12 έως 23 βαθμούς κελσίου, ενώ στη δυτική Μακεδονία από 8 έως 20 βαθμούς Κελσίου.
Στα Νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο, θα σημειωθούν νεφελώδης με βροχές και καταιγίδες και τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους έντονα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 15 έως 25 βαθμούς Κελσίου και στην Ήπειρο θα είναι χαμηλότερη και θα κυμαίνεται από 5 έως 20 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο θα σημειωθούν αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πυκνές με τοπικές βροχές και από το βράδυ σποραδικές καταιγίδες, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 26 βαθμούς Κελσίου.
Στις Κυκλάδες και τη Κρήτη γενικά αίθριος θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις που κατά περιόδους θα είναι πιο πυκνές. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά19 έως 26 βαθμούς Κελσίου, ενώ στη βόρεια Κρήτη θα είναι 2 με 3 βαθμούς υψηλότερη.
Στα Νησιά Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα σημειωθούν τοπικές νεφώσεις κυρίως στα βόρεια με βροχές και σποραδικές καταιγίδες, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 18 έως 25 βαθμούς Κελσίου και στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ