Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

Συννεφιά με βοριάδες και πτώση της θερμοκρασίας σε όλη τη χώρα

Συννεφιά με βοριάδες και πτώση της θερμοκρασίας σε όλη τη χώρα

Ψυχραίνει πάλι ο καιρός σήμερα Τετάρτη, αφού οι ισχυροί βοριάδες θα επιφέρουν σταδιακή πτώση της θερμοκρασίας, ενώ προβλέπονται σποραδικές καταιγίδες στα βορειοδυτικά και επικράτηση ισχυρών βορείων ανεμών στο Αιγαίο. Η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη τις πρωινές ώρες.
Στην Αττική προβλέπονται αραιές νεφώσεις που από το μεσημέρι θα πυκνώσουν, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 19 ως 30 βαθμούς Κελσίου.
Στην Θεσσαλονίκη, θα σημειωθούν αραιές νεφώσεις που το μεσημέρι και το απόγευμα θα είναι πιο πυκνέ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 27 βαθμούς κελσίου.
Στη Μακεδονία και τη Θράκη, θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις που από το απόγευμα θα είναι αυξημένες οπότε θα σημειωθούν τοπικές βροχές κυρίως στα ορεινά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 29 βαθμούς κελσίου, ενώ στη δυτική Μακεδονία η μέγιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Στα Νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο, θα αναπτυχθούν αρχικά νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες και βελτίωση από αργά το απόγευμα. Στη δυτική Πελοπόννησο θα ανατπυχθούν λίγες νεφώσεις που το μεσημέρι θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές κυρίως στα ορεινά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 29 βαθμούς κελσίου, ενώ στην Ήπειρο η μέγιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πυκνότερες και είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικές βροχές κυρίως τις απογευματινές ώρες στα ορεινά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 31 βαθμούς Κελσίου.
Στις Κυκλάδες και τη Κρήτη θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες στην Κρήτη, και η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 20 έως 28 βαθμούς κελσίου, ενώ στην Κρήτη έως 30 βαθμούς κελσίου.
Στα Νησιά Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα σημειωθούν αραιές νεφώσεις, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ