Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Βροχές και σποραδικές καταιγίδες σε όλη τη χώρα

Βροχές και σποραδικές καταιγίδες σε όλη τη χώρα

Χαλάει κι άλλο ο καιρός, αφού σήμερα, Τρίτη, αναμένονται τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα στα ανατολικά και στα νότια της χώρας, ενώ στις θαλάσσιες και παράκτιες περιοχές τα καιρικά φαινόμενα θα είναι κατά τόπους έντονα.
Στην Αττική θα αναπτυχθούν νεφώσεις τοπικά αυξημένες με τοπικές βροχές σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ανατολικά και βόρεια. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 22 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα ανατολικά και βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Στην Θεσσαλονίκη, θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις πρωινές ώρες ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 22 βαθμούς Κελσίου.
Στη Μακεδονία και τη Θράκη, θα αναπτυχθούν αρχικά λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές στις παραθαλάσσιες περιοχές, όμως βαθμιαία ο καιρός θα βελτιωθεί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από από 10 έως 23 βαθμούς κελσίου, ενώ στη δυτική Μακεδονία θα είναι 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη. .
Στα Νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο, προβλέπονται λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στα νότια όπου θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και πιθανώς σποραδικές καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 24 βαθμούς κελσίου. Στην Ήπειρο τοπικά 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο θα αναπτυχθούν νεφώσεις τοπικά αυξημένες με βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα παραθαλάσσια. Τα φαινόμενα στις Σποράδες, την ανατολική Στερεά και την Εύβοια θα είναι κατά τόπους έντονα, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 23 βαθμούς Κελσίου.
Στις Κυκλάδες και τη Κρήτη γενικά αίθριος θα αναπτυχθούν νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες που θα είναι κατά τόπους έντονες, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 16 έως 23 βαθμούς Κελσίου.
Στα Νησιά Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα αναπτυχθούν νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους έντονες, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 18 έως 24 βαθμούς Κελσίου αλλά στα βόρεια θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ